Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):nie wiem dlaczego, ale gdy prezes pisze " idą na 2300 " to jest nie merytoryczne, ale gdy piszecie rażąca słabość to już bije merytoryką po oczzach.
matseus napisał(a):nie wiem dlaczego, ale gdy prezes pisze " idą na 2300 " to jest nie merytoryczne, ale gdy piszecie rażąca słabość to już bije merytoryką po oczzach.
topix napisał(a):matseus napisał(a):nie wiem dlaczego, ale gdy prezes pisze " idą na 2300 " to jest nie merytoryczne, ale gdy piszecie rażąca słabość to już bije merytoryką po oczzach.
Kto logicznie grający na kontrakcie rozpatruje 2300 widząc 1750 ? Przesiedziałeś (chciałeś przesiedzieć?) kiedyś 500 czy 600 pkt na fucie wigowym ? Co z tego wyszło ? No to masz odp :)
zdrówka
Topix
matseus napisał(a):już nie mam esów:)
Młody napisał(a):Nie ma co cwaniakować, nie ma na tym forum osoby, która by kiedyś nie wtopiła pieniędzy łapiąc dołki/górki. Sam kiedyś tak zbankrutowałem kilka razy i raz miałem długi jak dołożyłem uśrednianie pozycji.
Co do jsw to dzisiaj zamykam wszystkie pozycje, zobaczymy gdzie dojdzie kurs.
karnak napisał(a):Dlatego przy pisaniu na forum istotniejsze jest uzasadnienie na podstawie czego taka, a nie inna pozycja, niż suche jej podanie, bo wtedy można się więcej nauczyć.
PS.
Mógłbyś uzasadnić dlaczego taka decyzja co do JSW?
kamilg napisał(a):karnak napisał(a):Dlatego przy pisaniu na forum istotniejsze jest uzasadnienie na podstawie czego taka, a nie inna pozycja, niż suche jej podanie, bo wtedy można się więcej nauczyć.
PS.
Mógłbyś uzasadnić dlaczego taka decyzja co do JSW?
Przyganiał kocioł garnkowi
A jakich Ty karnak wskaźników używasz i dlaczego ich nie chcesz ujawnić
Tyle osób już o to pytało
matseus napisał(a):ja przestaję pisać na tym foum ponieważ moje posty są usuwane, nie naruszają one regulaminu forum. Cenzura jak w PRLu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość