Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Młody napisał(a):Wczoraj dostałem komunikat z domu maklerskiego, że podwyższono mi depozyt zabezpieczający na kontrakty jsw z 16,8% do 22%. Dzisiaj podniesiono mi ten depozyt do 25,3%. Na stronie domu maklerskiego w tabeli wielkości depozytów na kontrakty nadal widnieje wartość 16,8%. Mało mnie to interesuje, bo nie dotykam aktualnie tych kontraktów, ale jestem ciekawy czy u Was też odbywają się takie manewry?
karnak napisał(a):No i opór PKOBP, który pokazywałem ładnie dał punkt zwrotny do spadków.
ciacho napisał(a):karnak napisał(a):No i opór PKOBP, który pokazywałem ładnie dał punkt zwrotny do spadków.
moim zdaniem zbiorą podaż dziś
tedik7 napisał(a):przebicie silnego wsparcia na 1740 pkt będzie miało poważne konsekwencje, przed Nami 1710 pkt albo i niżej (przyszły tydzień) niewykluczone testy tegorocznych minimów
prezes102 napisał(a):tedik7 napisał(a):przebicie silnego wsparcia na 1740 pkt będzie miało poważne konsekwencje, przed Nami 1710 pkt albo i niżej (przyszły tydzień) niewykluczone testy tegorocznych minimów
AT mówi co innego, mamy obecnie słabą, bo 38,2% korektę wczorajszego wzrostu i kierujemy się wyżej na 178x (78,6 % dużego Fibo). Tam staniemy, by Miś nabrał eS i ... luka bazuka w przyszłym tygodniu definitywnie przesądza sprawę trendu.
PS 2 300 już blisko.
prezes102 napisał(a):tedik7 napisał(a):przebicie silnego wsparcia na 1740 pkt będzie miało poważne konsekwencje, przed Nami 1710 pkt albo i niżej (przyszły tydzień) niewykluczone testy tegorocznych minimów
AT mówi co innego, mamy obecnie słabą, bo 38,2% korektę wczorajszego wzrostu i kierujemy się wyżej na 178x (78,6 % dużego Fibo). Tam staniemy, by Miś nabrał eS i ... luka bazuka w przyszłym tygodniu definitywnie przesądza sprawę trendu.
PS 2 300 już blisko.
tedik7 napisał(a):do zobaczenia 30.09. br na 1670 pkt luka bazuka
prezes102 napisał(a):A co jest na 1 670? Nie widzę tam nic merytorycznego...
topix napisał(a):prezes102 napisał(a):A co jest na 1 670? Nie widzę tam nic merytorycznego...
Bez obaw, są tacy którzy widzą tam coś merytorycznego.
zdrówka
Topix
karnak napisał(a):Co za idiota tak kupował wczoraj akcyjki PKOBP, jakby miało ich zabraknąć, jak dzisiaj dają dużo niżej, filantrop jakiś, czy co?
prezes102 napisał(a):topix napisał(a):prezes102 napisał(a):A co jest na 1 670? Nie widzę tam nic merytorycznego...
Bez obaw, są tacy którzy widzą tam coś merytorycznego.
zdrówka
Topix
Tak, wszyscy o tym piszą, już widzę, jak takie dyrdymały się spełniają. Nie doszli do 2 300, nie będzie 1 670. Żenią eSki, a kto cwany, już ładuje eL. Reszta wejdzie powyżej 1 900. A wtedy będę już napasiony.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości