Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):Topix, ponieważ jestem wierzący ,więc jestem za
karnak napisał(a):Falowanie i ... spadanie.
prezes102 napisał(a):Średnie spółki jadą - sky is the limit. Mamy koniec kwartału, zamknięcie kluczowego miesiąca. Nie ma absolutnie żadnych przesłanek, technicznie jesteśmy schłodzeni, do spadków. Będzie taki wzrost, że Misiek się nakryje własnymi nogami.
matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):Średnie spółki jadą - sky is the limit. Mamy koniec kwartału, zamknięcie kluczowego miesiąca. Nie ma absolutnie żadnych przesłanek, technicznie jesteśmy schłodzeni, do spadków. Będzie taki wzrost, że Misiek się nakryje własnymi nogami.
kiedy ten odpal, bo chce wziąc el.
prezes102 napisał(a):Zaniżanie przed odpałem. Za moment rura w górę, patrz na schłodzone wskaźniki.
topix napisał(a):prezes102 napisał(a):Zaniżanie przed odpałem. Za moment rura w górę, patrz na schłodzone wskaźniki.
No to mamy odpał, może tylko wektor rozmija się z założeniami. Do jakiego poziomu przewidujesz obecny odpał przed kolejnym odpałem tzn rurą w górę ?
zdrówka
Topix
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości