Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Skipper napisał(a):Witam , szanowne grono inwestorów i spekulantów FW20 i innych.
Postanowiłem sie dzisiaj zarejestrować by podzielić sie rozwojem wydarzeń na JSW.
banqrut napisał(a):Co ja pacze?!
"Możesz cofnąć dowolną transakcję w ciągu godziny dzięki
dealCancellation*
Jako pierwsza firma w branży, easyMarkets wprowadza wyjątkową funkcję dealCancellation. Włącz ją, zawierając transakcję, a jeśli zacznie ona notować straty, masz 60 minut na jej anulowanie i odzyskanie pieniędzy."
"(...)12. Kiedy jakaś transakcja zostanie anulowana przez opcję dealCancellation, to
będzie zamknięta przy stracie 0 (zero), a 100% depozytu zabezpieczającego
pod ryzyko przeznaczonego dla tej transakcji zostanie zwrócone na konto
inwestora.
13. Ze względu na zmiany kursu walut depozyt zabezpieczający do
zaryzykowania, przeliczony z powrotem na walutę podstawowego konta
transakcyjnego, może mieć inną wartość po anulowaniu lub zamknięciu
transakcji.(...)"
Pablo76 napisał(a):Ktoś wie czemu nie odcięto 1 PLN na PKO BP w ramach dywidendy?
topix napisał(a):Pablo76 napisał(a):Ktoś wie czemu nie odcięto 1 PLN na PKO BP w ramach dywidendy?
Pewnie przez to:
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 58701.html
zdrówka
Topix
Pablo76 napisał(a):Ktoś wie czemu nie odcięto 1 PLN na PKO BP w ramach dywidendy?
Kurs odniesienia jest taki sam jak na zamknięciu, a wszyscy podają że po wczorajszej złotówkę mniej powinno być?
karnak napisał(a):JSW
matseus napisał(a):karnak napisał(a):JSW
no tak, to było do przewidzenia, Ty mówisz o dzisiejszej sesji czy odbiciu od wsparcia ja o ogólnym kierrunku, który wg mnie jest południowy, bessa chyba się nie skończyła.
ryztyz napisał(a):a na fw20 LOP po rozliczeniu ciągle pod 50.000...właściwy ruch ciągle przed nami
matseus napisał(a):życzę Ci 100 PLN na tym trendzie na jsw, ja tymczasem zagram przeciw tobie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości