Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):Odwrot? Czyli wzrosty? Pamietajcie ze kilka ostatnich swiec bylo sztucznie rozrysowane fixingiem i malym obrotem. Dzisiaj to moga byc jakies szumy przez koniec miesiaca i kwartalu . Ja nic dobrego jeszcze nie widze.
bartosz napisał(a):Tak długo jak nie zamkniemy sie na godzinowym powyżej 100sma nie ma co mówić o L
a jak do tej pory to tylko dotykamy i spadamy
pozdrawiam
Bartosz
matseus napisał(a):bartosz napisał(a):Tak długo jak nie zamkniemy sie na godzinowym powyżej 100sma nie ma co mówić o L
pozdrawiam
Bartosz
średnie to były dobre q XIX i częśćiowo XX w.
jsw dzisiaj opóściłem srednio po 53,40
matseus napisał(a):bartosz napisał(a):Tak długo jak nie zamkniemy sie na godzinowym powyżej 100sma nie ma co mówić o L
pozdrawiam
Bartosz
karnak napisał(a):matseus napisał(a):bartosz napisał(a):Tak długo jak nie zamkniemy sie na godzinowym powyżej 100sma nie ma co mówić o L
pozdrawiam
Bartosz
Dziękuję, właśnie odebrałem je od Ciebie.
matseus napisał(a):karnak napisał(a):matseus napisał(a):bartosz napisał(a):Tak długo jak nie zamkniemy sie na godzinowym powyżej 100sma nie ma co mówić o L
pozdrawiam
Bartosz
Dziękuję, właśnie odebrałem je od Ciebie.
zamykałem eski, czyli kupowałem, a Ty sprzedawałeś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości