Major napisał(a):Dziś widzę, że u nas siła. Ustawiłem L za 1735
No fest:)
1711 chyba dzisiaj potestujemy po raz trzeci
Pozdrawiam
Bartosz
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Major napisał(a):Dziś widzę, że u nas siła. Ustawiłem L za 1735
matseus napisał(a):na fw 20, na dziennych mamy prawie nagrobek doji i ładnego pinbara, oznacza to odejście od spadków, jak będzie zobaczymy, pierwsze sygnały EL dla mnie są widoczne.
prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):na fw 20, na dziennych mamy prawie nagrobek doji i ładnego pinbara, oznacza to odejście od spadków, jak będzie zobaczymy, pierwsze sygnały EL dla mnie są widoczne.
Dawni o tym pisałem. Zastawiłem swoją trzyletnią Kiję i czekam na retest 1 860.
ryztyz napisał(a):no i coś ta siła naszego najlepszego rynku wyparowała. Zachód sukcesywnie odrabia i w górę, a my tylko się osuwamy.
Ale tradycyjnie czeka nas fixing
ciacho napisał(a):testowo zapakowałem się w spółkę drop po 3,61 dywidenda niby 3 zł ma być. jak dadzą tp 5,8
jacek2978 napisał(a):ciacho napisał(a):testowo zapakowałem się w spółkę drop po 3,61 dywidenda niby 3 zł ma być. jak dadzą tp 5,8
od kiedy az ponad 100% dywidenda?
ciacho napisał(a):jacek2978 napisał(a):ciacho napisał(a):testowo zapakowałem się w spółkę drop po 3,61 dywidenda niby 3 zł ma być. jak dadzą tp 5,8
od kiedy az ponad 100% dywidenda?
28.09.2016, Warszawa (PAP) - Nadzwyczajne walne zgromadzenie spółki Drop zdecydowało o wypłacie w 15,86 mln zł dywidendy, co daje 3 zł na akcję. Pieniądze na dywidendę będą pochodziły z kapitału zapasowego - podała spółka w komunikacie.
Dzień nabycia praw do dywidendy to 10 października. Dywidenda ma zostać wypłacona w trzech ratach po 1 zł - 24 października, 7 listopada i 21 listopada. (PAP)
pif/ asa/
matseus napisał(a):a cena spółki bez prawa do dywidendy, znaczy wartość odniesienia?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości