Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):Co sądzicie o tym wpisie http://comparic.pl/dlaczego-techniki-fi ... -na-forex/
jacek2978 napisał(a):a mi sie podobaja spadki na fw 20 tylko patrzec jak zaliczymy dolek 1640 i kasiorka sama bedzie plynac
topix napisał(a):jacek2978 napisał(a):a mi sie podobaja spadki na fw 20 tylko patrzec jak zaliczymy dolek 1640 i kasiorka sama bedzie plynac
Jakieś słowo uzasadnienia dlaczego własnie poziom 1640 ?
zdrówka
Topix
jacek2978 napisał(a):dla naszej gieldy niepotrzebne sa uzasadnienia kazdy wie ze to tonie coraz nizej skoro offe przestalo inwestowac to kogo twoim zdaniem ma grubas golic z kapitalu?
topix napisał(a):jacek2978 napisał(a):dla naszej gieldy niepotrzebne sa uzasadnienia kazdy wie ze to tonie coraz nizej skoro offe przestalo inwestowac to kogo twoim zdaniem ma grubas golic z kapitalu?
Równia pochyła jest nie od dziś a grubas nie gra na 50 pkt, stąd moje pytanie dlaczego 1640 a nie niżej bądź wyżej.
zdrówka
Topix
jacek2978 napisał(a):sorki na poczatek 1657 ostatnie minima wierze ze zaliczymy a dalej zobaczymy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości