Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Major napisał(a):Pamiętajmy o ostrym wzroście LOP. Ja na S i będę zamykał dopiero jak LOP zacznie mocno spadać.
Mieczyslaw_M napisał(a):Takie tam dyrdymały. WIG szeroki rynek.
hej
ryztyz napisał(a):Major napisał(a):Pamiętajmy o ostrym wzroście LOP. Ja na S i będę zamykał dopiero jak LOP zacznie mocno spadać.
Dzisiaj to samo, pompują LOP w szybkim tempie- to zazwyczaj zapowiedź ruchu grubego:)
Sądzę, że już przejście 1783 w dół to już tylko ES
karnak napisał(a):ryztyz napisał(a):Major napisał(a):Pamiętajmy o ostrym wzroście LOP. Ja na S i będę zamykał dopiero jak LOP zacznie mocno spadać.
Dzisiaj to samo, pompują LOP w szybkim tempie- to zazwyczaj zapowiedź ruchu grubego:)
Zawsze się zastanawiam nad tym, że jak pompują LOP to kto "naiwny" ulega im i daje przeciwną pozycję i to tak ochoczo idąc pod topór?
ryztyz napisał(a):karnak napisał(a):ryztyz napisał(a):Major napisał(a):Pamiętajmy o ostrym wzroście LOP. Ja na S i będę zamykał dopiero jak LOP zacznie mocno spadać.
Zawsze się zastanawiam nad tym, że jak pompują LOP to kto "naiwny" ulega im i daje przeciwną pozycję i to tak ochoczo idąc pod topór?
Lop nagle zaczął rosnąć na maksach ruchu-nie dziwi Cię to?
Tak, S z krótkim stopem
ryztyz napisał(a):komputery otwierają L
karnak napisał(a):ryztyz napisał(a):komputery otwierają L
Czyje komputery?
karnak napisał(a):ryztyz napisał(a):Major napisał(a):Pamiętajmy o ostrym wzroście LOP. Ja na S i będę zamykał dopiero jak LOP zacznie mocno spadać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości