Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):karnak,
czy dalej obstawiasz hosse u usiaków czy w koncu zmienisz zdanie?
Młody napisał(a):ryztyz napisał(a):karnak,
czy dalej obstawiasz hosse u usiaków czy w koncu zmienisz zdanie?
Ja dalej obstawiam. Gratulacje wygranej zakładu bukmacherskiego. Jaki był wczoraj kurs na Trumpa?
Mieczyslaw_M napisał(a):BZWBK żadne zlecenie nie wchodzi. OSZUSTWO JAK ZWYKLE
ryztyz napisał(a):ciągną w górę bo u bukmacherów spadło prawdopodobieństwo podwyżki stóp w grudniu do 47%,
wybory się skończyły to z nową rzeczą muszą robić ludzi w konia, żeby wywalać te miliony akcji na jakich siedzą. Jeżeli fed w grudniu nie podniesie stóp to moim zdaniem się skompromituje (choć ta instytucja prywatna już jest mocno nadszarpnieta).
Pierwszy kurz opadł, muszą jeszcze trochę pozycji załadować i powinniśmy dalej podążać pod 1750
Darot napisał(a):znowu wielkie braweczka dla wszelkich sondażowni, żadna nie pokazywała nawet małej przewagi Trumpa nad Clinton, tak jak i u nas przewagi Dudy nad Komorem.
karnak napisał(a):Teraz mam zagwozdkę, kiedy oddać L, by na tym, jak najwięcej zarobić.
Major napisał(a):karnak napisał(a):Teraz mam zagwozdkę, kiedy oddać L, by na tym, jak najwięcej zarobić.
Rolować i za rok:)
karnak napisał(a):Jak widać giełda to takie miejsce, że można dwa razy wchodzić do tej samej rzeki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości