prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):Jak widać giełda to takie miejsce, że można dwa razy wchodzić do tej samej rzeki.
A co z Edem?
Przecież to widać na wykresie.
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):Jak widać giełda to takie miejsce, że można dwa razy wchodzić do tej samej rzeki.
A co z Edem?
karnak napisał(a):prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):Jak widać giełda to takie miejsce, że można dwa razy wchodzić do tej samej rzeki.
A co z Edem?
prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):Jak widać giełda to takie miejsce, że można dwa razy wchodzić do tej samej rzeki.
A co z Edem?
Down na 1:1?
matseus napisał(a):jak tam karnak jsw? trzymam ciągle es. zwiększyłem jeszcze.
karnak napisał(a):matseus napisał(a):jak tam karnak jsw? trzymam ciągle es. zwiększyłem jeszcze.
A ja nadal uważam, że nie ma jeszcze na JSW sygnału sprzedaży (pod większą zwałkę).
matseus napisał(a):karnak napisał(a):matseus napisał(a):jak tam karnak jsw? trzymam ciągle es. zwiększyłem jeszcze.
A ja nadal uważam, że nie ma jeszcze na JSW sygnału sprzedaży (pod większą zwałkę).
to tak samo ja myślę, ale trzzymam es, bo fajnie wyglądają, średnia gdzieś po 66 pln.
matseus napisał(a):no dobrze, źle, ale dlaczego źle, skoro jedna jak i druga są respektowane, cichaczem ale jednak tak dystrybuują akcje. Co jest źle? dlaczego ta linia jest do bani?
karnak napisał(a):A ja zgodnie z trendem wzrostowym na JSW w dołkach korekt (na wsparciu, które pokazywałem) dokupuję akcyjki, tudzież L.
matseus napisał(a):karnak napisał(a):A ja zgodnie z trendem wzrostowym na JSW w dołkach korekt (na wsparciu, które pokazywałem) dokupuję akcyjki, tudzież L.
no tak, rozumiem, może i lepiej robisz, spokojniej żyjesz, zobaczymy co tam będzie bo te akcje są strasznie skupione, nikt nawet dzisiaj nie robił transakcji na kilkadziesiąt tys akcji. Albo wysublimowana dystryucja, albo czapki z głów dla Ciebie, jak wyjdę ze stratą to przesyłam pocztą łyskacza, dowolnego 12 letniego. dostępnego w markecie:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości