Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):U nas kontrakt 1740-1750 może być punkt zwrotny na L.
andy napisał(a):Topix pokazywał zakończenie impulsu na1742, mnie też ten poziom pasuje ,bo tutaj wypada 88,6 oraz jeżeli fala 1 ma 13pkt. to 13x6,85=89-1831=1742 jako zakończenie impulsu, a czy tak gruby zagra?
ryztyz napisał(a):Maja ochote ale zrobic w konia te 90% rynku...blef poszedl tuz po wyborach w usiech...co mniej cierpliwy jest na zlej pozycji
andy napisał(a):Topix pokazywał zakończenie impulsu na1742, mnie też ten poziom pasuje ,bo tutaj wypada 88,6 oraz jeżeli fala 1 ma 13pkt. to 13x6,85=89-1831=1742 jako zakończenie impulsu, a czy tak gruby zagra?
andy napisał(a):Topix ,ale w tr ,zz to przecież 5-3-5 więc impuls jak najbardziej wskazany.
topix napisał(a):andy napisał(a):Topix ,ale w tr ,zz to przecież 5-3-5 więc impuls jak najbardziej wskazany.
Ja to niedokończony impuls widziałem przy 1830 :)
zdrówka
Topix
ryztyz napisał(a):topix napisał(a):andy napisał(a):Topix ,ale w tr ,zz to przecież 5-3-5 więc impuls jak najbardziej wskazany.
Ja to niedokończony impuls widziałem przy 1830 :)
zdrówka
Topix
To byl wlasnie ten blef o ktorym pisalem Topix..
Jestem chory to leze i czytam te glupoty/ komemtarze na roznych stronach( z wyjatkiem ifutures ofkors) i jak czytam ze wczorajszy zjazd to byla lokalna korekta to jestem praktycznie pewny ze to nie koniec spadkow
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości