Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):ja wierzę w te linie trendu w okolicach 1730-40. Dlaczego? Oczekiwałbym jakiejś obrony, zejście poniżej na tak wysokim lopie wydaje mi się za bardzo przewidywalne, i do dobrego przebicia tej linii esek nie tykałbym, tym bardziej, że poruszamy się w tym trendzie przez pół roku. Nie wierzę, że ktoś zwiększył 10 tys. dzisiaj nad wsparciem. Jak wziął tyle to raczej pojedziemy na 1900.
Zobaczymy jak będzie ja obstawiałbym raczej el ze stopem w okolicach 1700, myślę, że gra warta świeczki bo marsz do góry to okolice 1900.
ryztyz napisał(a):matseus napisał(a):ja wierzę w te linie trendu w okolicach 1730-40. Dlaczego? Oczekiwałbym jakiejś obrony, zejście poniżej na tak wysokim lopie wydaje mi się za bardzo przewidywalne, i do dobrego przebicia tej linii esek nie tykałbym, tym bardziej, że poruszamy się w tym trendzie przez pół roku. Nie wierzę, że ktoś zwiększył 10 tys. dzisiaj nad wsparciem. Jak wziął tyle to raczej pojedziemy na 1900.
Zobaczymy jak będzie ja obstawiałbym raczej el ze stopem w okolicach 1700, myślę, że gra warta świeczki bo marsz do góry to okolice 1900.
z trendem się nie walczy-z trendem się gra
korekta ostatniego spadku zniosła tylko 23,6%, kapitału brak, duży się zabezpieczył już czas na 3,
niech jeszcze stany "pierdną" i po zabawie
Mieczyslaw_M napisał(a):Chyba czas na otwarcie z luką.
hej
karnak napisał(a):Mieczyslaw_M napisał(a):Chyba czas na otwarcie z luką.
hej
Oczywiście miałeś na uwadze lukę do góry?
Bo ja o takiej myślę.
Pablo76 napisał(a):karnak napisał(a):Mieczyslaw_M napisał(a):Chyba czas na otwarcie z luką.
hej
Bo ja o takiej myślę.
Obawiam się że to będzie trudne:)
http://wyborcza.biz/biznes/1,147880,209 ... rects=true
PIS a raczej jego KC (oni tak przypominają mi PZPR - w sumie nie dziwi to 38% poparcia oparte na resentymencie do "złotej" epoki Gierka) zdaje się wie lepiej i już zdecydowało - bal na Titanicu trwa pewnie jeszcze na parę lat starczy a potem? Zwalą winę na Tuska albo spekulantów z zagranicy no bo przecież nie na suwerena:)
karnak napisał(a):Mieczyslaw_M napisał(a):Chyba czas na otwarcie z luką.
hej
Bo ja o takiej myślę.
Major napisał(a):Zobaczymy czy 1710 się utrzyma. Dziś może być panika...
andy napisał(a):i teraz zagwozdka czy zrobione abc/w/teraz abc/x/ i przed nami / y/, czy też jak pisał ryztyz 2 w 3?
karnak napisał(a):andy napisał(a):i teraz zagwozdka czy zrobione abc/w/teraz abc/x/ i przed nami / y/, czy też jak pisał ryztyz 2 w 3?
A myślałem, ze w tych abc i elliotach to wszystko wiadomo przed faktem, a tu patrz pan dylematy, czyli nic nowego, jak we wszystkim.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości