Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):soczysta luka z testem przełamanego wsparcia od dołu.(czyli teraz opór)... prosta droga na nowe minima i tam dopiero odbicie wg mnie
matseus napisał(a):ryztyz napisał(a):soczysta luka z testem przełamanego wsparcia od dołu.(czyli teraz opór)... prosta droga na nowe minima i tam dopiero odbicie wg mnie
a gdzie te minima przewidujesz? poniżej 1700? Bo ja sobie myślę, że może i zejdzie poniżej 1700, ale jako fałszywka, bo w takim ruchu cudów być nie powinno.
ryztyz napisał(a):matseus napisał(a):ryztyz napisał(a):soczysta luka z testem przełamanego wsparcia od dołu.(czyli teraz opór)... prosta droga na nowe minima i tam dopiero odbicie wg mnie
a gdzie te minima przewidujesz? poniżej 1700? Bo ja sobie myślę, że może i zejdzie poniżej 1700, ale jako fałszywka, bo w takim ruchu cudów być nie powinno.
max na 1690- generalnie na poziomach 1690-1710 zakładam realizacje esek- potem większa korekta
topix napisał(a):Jesli korekta klinem zwyżkującym to 1714 do 42 to a, na 26 b, z 26 do 43 to c jako 61,8 a i tera bezzza. Ważne 46 jako dołek poprzedniej i 54 jako c=a wszystko co powyżej to jeszcze rośniemy.
zdrówka
Topix
ryztyz napisał(a):pachnie mi kolejnym blefem tak jak tym w okolicach 1830,
wyjście nad 1746 i brak kontunuacji - dziwne czyż nie?
ryztyz napisał(a):1/3 obrotu skoncentrowana na jednym pzu, gdyby nie to obroty sa zenujaco niskie, ewidentny brak popytu a podejscie to cofnieta podaz
Pytanie kiedy sie uaktywni ponownie. Dzis czy jutro z rana?
karnak napisał(a):ryztyz napisał(a):1/3 obrotu skoncentrowana na jednym pzu, gdyby nie to obroty sa zenujaco niskie, ewidentny brak popytu a podejscie to cofnieta podaz
Pytanie kiedy sie uaktywni ponownie. Dzis czy jutro z rana?
Rozumiem, że w Twoim pytaniu chodzi o to kiedy ponownie uaktywni się podaż?
No można zadać pytanie kiedy wreszcie poważnie zaatakuje popyt?
ryztyz napisał(a):na 1754 mamy korektę 1:1
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości