Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):I po hossie u nas - padli na istotnym oporze.
Zobaczymy, gdzie dojdzie korekta.
prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):I po hossie u nas - padli na istotnym oporze.
Zobaczymy, gdzie dojdzie korekta.
Nie, karnak, ta fala dojdzie dużo wyżej, niż się fizjonomom śniło.
Opór to ja widzę dopiero przy 2,2 tysia. Stamtąd odpadli, a potem 2,5 tysia - PADowy maj.
matseus napisał(a):teraz 1880 pewnie
prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):teraz 1880 pewnie
1 980 chciałeś chyba napisać?
incognito napisał(a):JSW zaczyna wyrastac na krola spekuly
matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):teraz 1880 pewnie
1 980 chciałeś chyba napisać?
Prezes, z dużym prawdopodobieństwem mogę Ci zdradzić tajemnicę, że ten ruch dobiega końca, może, 1910, może 1920, ale to wszystko, a w dół mamy ogromną przestrzań, i powiem Ci, że to nie hossa 100 lecia ani nawet 1000 lecia, tylko pejsohossa, znaczy rajd mały, pod wepchanie leszcza, żeby uwierzył w hosse i wierzył jeszcze przy 1600.
matseus napisał(a):Pod jednym względem się z Tobą zgadzam, najważniejsza jest wielkość pozycji, tak, by rynek mógł sobie dowolnie runąć a inwestor miał komfort, że nie zbankrutuje. JSW, uśredniałem w końcu do okolic 70 - 72 złote, jeszcze to trzymam.
Tymczasem na wig 20 szykuje się nam przesilonko zdaje się, tak wo wygląda, może dzisiaj zaliczymy jakąś kolejną świecę wysokiej fali, tak jak wczoraj i pogonimy na 1700:) oby.
prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):Pod jednym względem się z Tobą zgadzam, najważniejsza jest wielkość pozycji, tak, by rynek mógł sobie dowolnie runąć a inwestor miał komfort, że nie zbankrutuje. JSW, uśredniałem w końcu do okolic 70 - 72 złote, jeszcze to trzymam.
Tymczasem na wig 20 szykuje się nam przesilonko zdaje się, tak wo wygląda, może dzisiaj zaliczymy jakąś kolejną świecę wysokiej fali, tak jak wczoraj i pogonimy na 1700:) oby.
No proszę, jak można miło pogadać. Nie ma co pękać. Trzeba mieć tylko odpowiednio dobraną wielkość pozycji.
A skoro ma być hossa, to i tak wszyscy zarobią. A najlepiej makrele.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości