Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):jako niepoprawny niedżwiedż ,dopóki nie przebije 2000/fw/, ciągle w tr.
ryztyz napisał(a):jeden wywala, drugi kupuje i sądzę że ten drugi gruby co kupuje jest silniejszy od tego co wywala.:);)
prezes102 napisał(a):ryztyz napisał(a):jeden wywala, drugi kupuje i sądzę że ten drugi gruby co kupuje jest silniejszy od tego co wywala.:);)
Oczywiście, jestem bardziej groby od Matseusa i piszę Wam - mam przeogromne eL i zamierzam skopać depo wszystkim Miśkom. Piękna hossa przed nami!
matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):ryztyz napisał(a):jeden wywala, drugi kupuje i sądzę że ten drugi gruby co kupuje jest silniejszy od tego co wywala.:);)
Oczywiście, jestem bardziej groby od Matseusa i piszę Wam - mam przeogromne eL i zamierzam skopać depo wszystkim Miśkom. Piękna hossa przed nami!
Właśnie o to chodzi, że skala wzrostu, szybkość działania, krańcowe wykupienie na godzinach, duże na dniach nie wróży temu ruchowi dobrze,to jest szybki atak i będzie szybka ucieczka. Chociaż wiadomo, że jest to możliwe i wzrosty mają jakąś szanse. Ja zdrowy ruch kojarzę, z dużym obrotem, pokaźnymi wzrostami, ale i co najważniejsze z korektą. Korekta pokazuje, że kapitał, który nabył akcje jest długofalowy i poważny i nie trzyma sztucznie rynku, nie walczy na minutach o każdy punkt, bo wie, że z korektą nie ma co walczyć, bo i tak będzie,zyski kasuje przynajmniej po miesiącach, kwartałach itd.
Brak korekty tak naprawdę dyskwalifikuje u mnie ruch i pokazuje jaki kapitał za tym stoi. Oczywiście pewności nie ma, ale tak na to patrzę. Może zechcieliby zrealizować tę flagę i będziemy szorować wkrótce okolice 1700 a później 1590.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości