Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):Korekta będzie za jakieś 80 punktów, przy 2 068. Teraz to nabieranie sił przed przełamaniem 2 000. I chłodzenie RSI.
karnak napisał(a):prezes102 napisał(a):Korekta będzie za jakieś 80 punktów, przy 2 068. Teraz to nabieranie sił przed przełamaniem 2 000. I chłodzenie RSI.
To nabieranie sił toż to własnie korekta, a jak będzie głęboka tego nie wie nikt.
karnak napisał(a):PKOBP lider ostatnich wzrostów chyba doszedł do poziomu (30.48), gdzie może się skorekcić, ale mogę się mylić.
prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):PKOBP lider ostatnich wzrostów chyba doszedł do poziomu (30.48), gdzie może się skorekcić, ale mogę się mylić.
Według Ciebie miał się skorekcić jakieś 2 PLN temu, a z nim FW20. A tu niespodzianka! Idziemy bez korekty!
Major napisał(a):Zauważyliście, że wzrosty na EURUSD hamują dalszy wzrost na SPX i DAX?
karnak napisał(a):Nie wiem, czy odbiją od oporu, ale go pokazuję:
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości