Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):Przecież to oczywiste, że będzie drożej. Był czas na kupowanie, teraz taka skala przeceny już się nie powtórzy. Co najmniej 2 400 do końca kwartału, a krótkoterminowo 2 290 (76,4% zniesienia spadku od objęcia funkcji przez PAD). Dziś była chwilowo okazja do uzupełnienia baku na eL. Jutro zmiana kodu na dłużej 22xx stanie się faktem na close.
Ja gram z trendem, a Ty?
andy napisał(a):obstawiam 1,618=2216
prezes102 napisał(a):I pooooooooooszli! 2 200 silnym wsparciem teraz. Kiedyś - po złamaniu były duże spadki. Teraz zapowiadają się takież samo obfite wzrosty. Korekty w ciągu dnia tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że silne ręce kupują, a słabe oddają.
Kierunek 2 400?
andy napisał(a):Prezes gra jest prosta,od przebicia 1830 , jest L, a w międzyczasie przy łapanych szczytach chwilowe S ,i zawsze sl przecież siedząc przed kompem coś trzeba robić
andy napisał(a):Prezes ,jak z natury jest się niedżeiedziem , to się zagrywa S,taka natura
onichimiuk napisał(a):prezes102 napisał(a):I pooooooooooszli! 2 200 silnym wsparciem teraz. Kiedyś - po złamaniu były duże spadki. Teraz zapowiadają się takież samo obfite wzrosty. Korekty w ciągu dnia tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że silne ręce kupują, a słabe oddają.
Kierunek 2 400?
Jeszcze sesja trwa, więc się tak nie podniecaj i nie rób z siebie osła. Na obecna chwilę to zahaczył kurs o poziom o którym piszesz a mamy dopiero połowę sesji ( nie żebym widział to inaczej, ale zachowujesz się co najmniej dziwnie )
ROJA napisał(a):Chyba okolice 2195 ostatnią szansą na L.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości