Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):Ogłoszenia duszpasterskie:
zobaczymy, czy pódziemy tak wysoko jak pokazuje wykres karnaka,
dla mnie es i koniec, oczywiście bronią 2300 bardzo ładnie i dobrze, bo byczek nie mógł dopuścić, by w jedną sesję prysł czar wzrostu, mogą mielić, podbijać, wyrok zostanie jednak wykonany już wkrótce, es rządzi i nie ma rady. Wig 20 umarł, tylko jeszcze o tym nie wie. Wczorajszy młotek to tylko modły księdza nad trumną. Będziemy poniżej 2200 i nie ma rady.
karnak napisał(a):Jak na razie Zachód robi zdecydowaną korektę spadków, a u nas się gapią z niedowierzaniem.
andy napisał(a):cierpliwie czekam na przebicie2254-56
karnak napisał(a):Sądzę, że teraz będzie trend boczny i gra kontrariańska - od bandy do bandy będzie dobrym sposobem na zarabianie.
prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):Sądzę, że teraz będzie trend boczny i gra kontrariańska - od bandy do bandy będzie dobrym sposobem na zarabianie.
Ale gdzie te bandy?
andy napisał(a):od wczoraj i dzisiaj od s=2308 sl=2334
prezes102 napisał(a):Ja myślę, że to zaniżanie przed odpałem! Przeprosiłem się z eL, kolejna strata na eS, ale teraz na pewno to jest TEN ruch na 3 może 4 tysiące! Korekta zaliczona, idziemy Byczki po złote runo!
topix napisał(a):prezes102 napisał(a):Ja myślę, że to zaniżanie przed odpałem! Przeprosiłem się z eL, kolejna strata na eS, ale teraz na pewno to jest TEN ruch na 3 może 4 tysiące! Korekta zaliczona, idziemy Byczki po złote runo!
Zmienność jak u kobiety przed okresem ;) Jeśli można w takim stanie zarabiać to moje gratulacje :)
zdrówka
Topix
prezes102 napisał(a):I co? Nie pisałem? Znów Was nabrali na spadki!!! Piękne wzrosty, poparte wolumenem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości