Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):niedźwiedź do rzeźni.
"Obrona oporu w Niemczech i pierwsze punkty dla podaży" Gessner na es, prezes na es.
onichimiuk napisał(a):matseus napisał(a):niedźwiedź do rzeźni.
"Obrona oporu w Niemczech i pierwsze punkty dla podaży" Gessner na es, prezes na es.
W przeciwieństwie do Ciebie to jeden i drugi mają rację.
noob napisał(a):Generałowie czyli PZU i komuch zrobiły cele.juz pisalem o tym.cofka wzywa.wszystko co do góry to ubieranie
matseus napisał(a):zawsze trzeba być ostrożnym, ja o tym wiem najlepiej. W pół roku zarobiłem 80 tys. W dwa następne miesiące oddałem rynkowi 80 tys i jeszcze 40 tys. w prezencie grubemu. Po 80 tys. zaczęło mi się wydawać, że już wszystko mogę i zostanę co najmniej Sorosem i sam Duda wręczy mi orła białego. Rzeczywistość była taka, że pomyliła mi się odwaga z odważnikiem...
matseus napisał(a):Opiszę dokładnie: około 15 ts kredytu odnawialnego na początku, żadnej swojej gotówki. chociaż po jakimś czasie taki kredyt traktujesz jak własną kasę. Gdy zbliżałem się do 80 tys zysku to miesięczny zarobek po odliczeniu prowizji wynosił około 15 tys. Szło mi bardzo dobrze: wtopa nr 1, około 40 krótkich pozycji na jsw po około 60- 65 pln, wtopa 2: nadmiar krótkich na fw 20 w październiku listopadzie zeszłego roku branych po 1820 - 1900. Miało być kolorowo i jakiś czas było, później gnój.
Pewnie dla niekrótych niedużo, np. poznałem takiego gościa, który gra na daxie, leszcz jakich mało. Na sam początek w ciągu miesiąca umoczył 300 - 350 tys. to wszystko. Ja jestem z budżetówki, to dla mnie dużo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość