Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):Zastanawiająca słabość naszego rynku względem Zachodu - czyżby nasi wiedzieli coś więcej?
prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):Zastanawiająca słabość naszego rynku względem Zachodu - czyżby nasi wiedzieli coś więcej?
Teraz powinni się skorekcić tak o 20%. Biorę eS. Czuję, że chyba nadchodzi TA FALA.
matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):Zastanawiająca słabość naszego rynku względem Zachodu - czyżby nasi wiedzieli coś więcej?
Teraz powinni się skorekcić tak o 20%. Biorę eS. Czuję, że chyba nadchodzi TA FALA.
Es to dobry wybór, Nawet dlatego, że jesteśmy na linii trendowej, od której rynek odbija się od początku maja, czy akurat jest ten czas byśmy ją przebili skoro przez półtora miesiąca nie było takiej szansy? Es to dobry pomysł. Ja trzymam od wczoraj po 2318.
karnak napisał(a):matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):Zastanawiająca słabość naszego rynku względem Zachodu - czyżby nasi wiedzieli coś więcej?
Es to dobry wybór, Nawet dlatego, że jesteśmy na linii trendowej, od której rynek odbija się od początku maja, czy akurat jest ten czas byśmy ją przebili skoro przez półtora miesiąca nie było takiej szansy? Es to dobry pomysł. Ja trzymam od wczoraj po 2318.
A ja S od wczoraj po 2323
prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):Zastanawiająca słabość naszego rynku względem Zachodu - czyżby nasi wiedzieli coś więcej?
A ja S od wczoraj po 2323
Brawo, z samego szczytu, a mnie na SL wykosili, że się podnieść nie mogłem. Teraz grube eS do 2 200, czy dalej?
jacek2978 napisał(a):Jako jedyny trzymam L
matseus napisał(a):prezio gdzie masz forex? i jak oceniasz?
prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):prezio gdzie masz forex? i jak oceniasz?
Ja korzystam z Admiral Markets. Jestem bardzo zadowolony. Błyskawiczne przelewy, mimo że siedziba gdzieś w Estonii, za to żadnych piciorów nie wysyłają, więc dodatkowe 20% do przodu!
Ale jedziemy z koksem!!! Miś nabiera rozpędu?
Tylko te Stany ciągle w hossie.
matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):prezio gdzie masz forex? i jak oceniasz?
Ja korzystam z Admiral Markets. Jestem bardzo zadowolony. Błyskawiczne przelewy, mimo że siedziba gdzieś w Estonii, za to żadnych piciorów nie wysyłają, więc dodatkowe 20% do przodu!
Serio pitów nie przesyłają?
Ale odpowiedzialność jest i tak Twoje, bo pita powinni przesłać, ale brak wysyłki nie zwalnia od zapłaty podatku.
bessa napisał(a):matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):prezio gdzie masz forex? i jak oceniasz?
Serio pitów nie przesyłają?
Ale odpowiedzialność jest i tak Twoje, bo pita powinni przesłać, ale brak wysyłki nie zwalnia od zapłaty podatku.
wyluuuuzuj, myślisz że ktoś to sprawdza?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość