Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):Dokupiłem PKOBP po 34.25
Znowu żartujesz?
Jak podaję on line to nie żartuję.
No i ładnie już urosło. Tak trzymać, jak i pozostałe L ze wsparcia.
Przypadkowe odbicia, część realizował zyski z eS, teraz porządne uderzenie idzie! Czuć zapach spadków!
prezes102 napisał(a):Doładowałem jeszcze eS przeogromne, pod korek i spokojnie czekam na WIELKIE SPADKI! Wczoraj się zaczęły i dziś tylko korekta. SL nie stawiam, bo to dla małych dziewczynek.
matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):Doładowałem jeszcze eS przeogromne, pod korek i spokojnie czekam na WIELKIE SPADKI! Wczoraj się zaczęły i dziś tylko korekta. SL nie stawiam, bo to dla małych dziewczynek.
zaczynasz gadać jak barany. Czy chcecie uczestniczyć razem ze mną w hossie stulecia? albo przy 70 usd za baryłkę "Kupujcie wkrótce będzie 100 dolarów",
karnak napisał(a):Na ropce ładnie moczą apacze spadających noży, a tu cierpliwym trzeba być i L dopiero po odbiciu od wsparcia i przebiciu oporu: :)
karnak napisał(a):Jak wynika z tego rysunku dołek na ropie nie powinien być już pogłębiony ====> kto nie jest cierpliwy, a lubi emocje może podbierać w tych dołkowych okolicach 42 - 42,5 L z krótkim stopem:
PS. @onichimiuk
Dziękuję, że mi o tym przypomniałeś, cóż mocno się wtedy pomyliłem, ale Ty wtedy nic nie twierdziłeś (przynajmniej ja nie widziałem Twojego wpisu) więc nie mogłeś się pomylić, ani trafić. Rozumiem, że masz satysfakcję wytykając mi pomyłkę.
karnak napisał(a):Na ropce ładnie moczą apacze spadających noży, a tu cierpliwym trzeba być i L dopiero po odbiciu od wsparcia i przebiciu oporu: :)
karnak napisał(a):@onichimiuk
Mogłem i faktycznie zapomnieć o tym Twoim wpisie.
W takim razie gratuluję Tobie trafności spadku na ropie.
Sądzisz, że jeszcze obecnie sporo niżej zjadą na ropie.?
Może jakiś rysunek w tym temacie wkleisz?
karnak napisał(a):@onichimiuk
Mogłem i faktycznie zapomnieć o tym Twoim wpisie.
W takim razie gratuluję Tobie trafności spadku na ropie.
Sądzisz, że jeszcze obecnie sporo niżej zjadą na ropie.?
Może jakiś rysunek w tym temacie wkleisz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości