Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):Daję większe szanse na odbicie od wsparcia:
banqrut napisał(a):karnak napisał(a):Daję większe szanse na odbicie od wsparcia:
Odbicie od wsparcia jest, ale w drugą stronę chyba... Zwłaszcza że jest już pod ostatnim minimum (18-23.05 po cenach zamknięcia, jeszcze nie intra).
banqrut napisał(a):karnak napisał(a):Daję większe szanse na odbicie od wsparcia:
Odbicie od wsparcia jest, ale w drugą stronę chyba... Zwłaszcza że jest już pod ostatnim minimum (18-23.05 po cenach zamknięcia, jeszcze nie intra).
karnak napisał(a):Wg mnie tak rysując, jak każdy to widzi wpadasz w pułapkę, ale może się mylę.
Ja wielokrotnie na takim rysowaniu traciłem.
banqrut napisał(a):karnak napisał(a):Wg mnie tak rysując, jak każdy to widzi wpadasz w pułapkę, ale może się mylę.
Ja wielokrotnie na takim rysowaniu traciłem.
Co masz na myśli pisząc 'tak rysując'? Bo na Twoim załączniku można by się przyczepić do zaczepiania linii, choć to nie apteka. Ale tak akademicko - żeby było wiadomo skąd się co wzięło. A ta środkowa linia to zupełnie nie wiem skąd się wzięła i gdzie jest zaczepiona.
Ja zaznaczyłem dwa poprzednie minima - widać zakres dat i widać że jesteśmy poniżej tej linii.
A jak będzie dalej, to zdecyduje pewnie grubas
karnak napisał(a):@banqrut
Chodzi mi o coś takiego.
Zobacz ile już było takich linii przebijanych i potem szło do góry.
Nie twierdzę, że tym razem będzie to samo - pewnie kiedyś się trafi i zleci niżej.
W każdym bądź razie jest to zawodny sposób.
jacek2978 napisał(a):fpkou 1 grosz na koniach to 1 zl?
przyklad kupno po 34,12 sprzedaz po 35,12 to zysk 100 zl?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości