Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):Daję sobie przerwę w pisaniu tutaj, bo widzę, że zostałem praktycznie sam i wygląda to na teatr jednego aktora.
prezes102 napisał(a):Niestety, ja zaliczyłem MC na forexie - tak, grałem na spadki na USiackich indeksach i DAX pod wybory u szkopów i ... powtórki z trampka nie było. Osiągnąłem dno i tym samym kończę grę. Pycha mnie zgubiła, czy jak tam...
Trzymcie się!
andy napisał(a):jeśli nie złamią ORGR-a, to zasięg =2546, na 1h,mamy też flagę prowzrostowa z maksymalnym zasięgiem==2640
ryztyz napisał(a):andy napisał(a):jeśli nie złamią ORGR-a, to zasięg =2546, na 1h,mamy też flagę prowzrostowa z maksymalnym zasięgiem==2640
wszyscy czekają na tą 5 falę jak na zbawienie. zobaczymy -jesteśmy cały czas pod oporem i jeżeli maja je przebić to trza zrobić jeszcze jeden nawet nieduży ruch w dół
jacek2978 napisał(a):ja trzymam duze L i mysle ze niedlugo zobaczymy wybicie
jacek2978 napisał(a):ja trzymam duze L i mysle ze niedlugo zobaczymy wybicie
ryztyz napisał(a):jacek2978 napisał(a):ja trzymam duze L i mysle ze niedlugo zobaczymy wybicie
jakie poziomy wybiciowe masz na myśli?
jacek2978 napisał(a):ryztyz napisał(a):jacek2978 napisał(a):ja trzymam duze L i mysle ze niedlugo zobaczymy wybicie
jakie poziomy wybiciowe masz na myśli?
kierunek 2600 Ostatnie szczyty 2530,,, przebic na 2600
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości