Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Major napisał(a):Zaskoczyła mnie dziś ta luka w dół, nie spodziewałem się. Widać, że bessa czycha za rogiem, nie ma co zostawać z L na noc.
andy napisał(a):zrobilo się ciekawie, od 2430 graja w megafonie ,teraz pasowała by podbitka jako podfala 5 i później powinniśmy dalej spadać
Major napisał(a):andy napisał(a):zrobilo się ciekawie, od 2430 graja w megafonie ,teraz pasowała by podbitka jako podfala 5 i później powinniśmy dalej spadać
Cholera zawrócili:) Stawiam teraz na C w górę na FW i potem do piekła razem z USA.
Abbasadore napisał(a):Pewnie na fixie...
Cieakwa informacja z USA: Wnioski o kredyt hipoteczny +4,7% - oni tam mają kredyty w oparciu o stałą stopę procentową, spodziewają się (mam w rodzinie pośredniczkę z Chicago) wzrostu stóp, stąd ten run na banki po kredyty. Po podwyżkach stóp nie będzie miał już kto tych kredytów brać, więc banki będą miały mniejsze wpływy z prowizji a ceny nieruchomości zaczną spadać i kolejny punkt zapalny gotowy.
Major napisał(a):Zaraz tam będą, ryzykuje większe S
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości