Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):WIG20 na tygodniowym oporze:
Skipper napisał(a):karnak chyba ze świecą szuka argumentów przeciwko L
andy napisał(a):zatrzymaliśmy się prawie idealnie na harmonii 1:1-2491 /było 2492/ liczę na korektę , jestem na S==2489
prezes102 napisał(a):Karnak, opór pokonany?
Skipper napisał(a):prezes102 napisał(a):Karnak, opór pokonany?
On codzienne znajduje inny wykres z innym oporem który pasuje pod jego zajętą pozycje . Pisałem już o tym. Zwykły manipulant.
Skipper napisał(a):To dlaczego nie dodał wykresu wczorajszego z aktualnym obrazem rynku ?
karnak napisał(a):Skipper napisał(a):To dlaczego nie dodał wykresu wczorajszego z aktualnym obrazem rynku ?
Proszę bardzo, jeśli Cię to interesuje:
karnak napisał(a):PKOBP cel wydaje się już blisko, no chyba, że wyjdą wcześniej dołem z kanalu:
Skipper napisał(a):karnak napisał(a):Skipper napisał(a):To dlaczego nie dodał wykresu wczorajszego z aktualnym obrazem rynku ?
Proszę bardzo, jeśli Cię to interesuje:
Dziękuje , czyli sygnał średnioterminowy jest na L , pod oporem wynikającym z kanału wzrostowego - który z czasem powinien być pokonany. Jednym zdaniem - powyżej 2440 nie ma co grać S
andy napisał(a):MOJE założenie zrobili od2492 abc=W,teraz abc =X /flaga prospadkowa / , i jeszcze raz w dół abc =Y
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości