Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
topix napisał(a):Czy wczorajsze popołudniowe zarwanie się sufitu plus kopnięcie w 50 % fibo definitywnie załatwi nam sprawę spadków czy schodzimy niżej? Dla spokojnych wzrostów nie będacych korektą korekty wypadałoby zbudować jakąkolwiek formację odwrócenia.
Zapraszam do komentowania piątku.
zdrówka
Topix
andy napisał(a):witam, a może warto przyzwyczajać się do myśli ,że może zaczęła się korekta wzrostu od 1660?
andy napisał(a):witam, a może warto przyzwyczajać się do myśli ,że może zaczęła się korekta wzrostu od 1660?
ryztyz napisał(a):andy napisał(a):witam, a może warto przyzwyczajać się do myśli ,że może zaczęła się korekta wzrostu od 1660?
póki co nie sądzę,
poszło trochę kasy na nasz grajdoł, od szczytu już 140 pkt za nami w dół 2515-20 powinno się obronić(co jak co ale spadki były na ograniczonym wolumenie i myślę że ten co się pakował do Polski kontroluje ryneczek)
W stanach po reformie podatków wraca kasa (apple 350mld dolców) co będą robić z kasą? Przeznaczą na dywidendy i skup akcji a to oznacza jeszcze kilka miesięcy hossy na tamtej giełdzie i przy okazji na naszej.
IV kwartał wg mnie będzie końcem tej szalenczej hossy
Skipper napisał(a):Jest o co grać , następny przystanek 2430 . S 2515
ryztyz napisał(a):Skipper napisał(a):Jest o co grać , następny przystanek 2430 . S 2515
moim zdaniem obronią 2515
Skipper napisał(a):ryztyz napisał(a):Skipper napisał(a):Jest o co grać , następny przystanek 2430 . S 2515
moim zdaniem obronią 2515
Nie z tymi obrotami , układ techniczny jest na sprzedaz -> Średnia krocząca SMA-8 przecięła w dniu wczorajszym od góry SMA-13 również wspierając działania inwestorów sprzedających kontrakty + Duże S na tygodniowym Oscylatorze
Skorupa napisał(a):S 2500
L 2501
odwracam 2503 bo spadnie
a mi sie wydaje ze nie spadnie
a mi sie wydaje ze spadnie
brakuje jeszcze komentarzy o wyleszczaniu przez spekule i mamy bankier.pl
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości