Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Cierpial76 napisał(a):Czekają aż kasa zza oceanu przypłynie?
hossafan napisał(a):A może jutro luka w górę na otwarciu i zostawiamy wyspę odwrotu?
Skipper napisał(a):hossafan napisał(a):A może jutro luka w górę na otwarciu i zostawiamy wyspę odwrotu?
ten spadek LOP jest bardzo zastanawiający , grubas nisko trzyma żeby zamykać eSSy .
Jak wywali towar to zamykamy lukę 2493
hossafan napisał(a):A może jutro luka w górę na otwarciu i zostawiamy wyspę odwrotu?
Roja bis napisał(a):Ja na FW chyba już nie wrócę - dzisiaj na testowym TMS Bro zagrałem na ropie pod moje ustawienia wskaźnikowo-wykresowe. Wnioski: koszt jednego konia podobny a jak bym w tym momencie kończył grę to mam 8 tyś do przodu - kto dzisiaj na FW jednym konikiem osiągnął taki wynik ?
Roja bis napisał(a):Ja na FW chyba już nie wrócę - dzisiaj na testowym TMS Bro zagrałem na ropie pod moje ustawienia wskaźnikowo-wykresowe. Wnioski: koszt jednego konia podobny a jak bym w tym momencie kończył grę to mam 8 tyś do przodu - kto dzisiaj na FW jednym konikiem osiągnął taki wynik ?
ryztyz napisał(a):Roja bis napisał(a):Ja na FW chyba już nie wrócę - dzisiaj na testowym TMS Bro zagrałem na ropie pod moje ustawienia wskaźnikowo-wykresowe. Wnioski: koszt jednego konia podobny a jak bym w tym momencie kończył grę to mam 8 tyś do przodu - kto dzisiaj na FW jednym konikiem osiągnął taki wynik ?
Jezeli mozezz tyle zarobic to znaczy zemozesz tez tyle stracic. Proste jak budowa cepa
Roja bis napisał(a):ryztyz napisał(a):Roja bis napisał(a):Ja na FW chyba już nie wrócę - dzisiaj na testowym TMS Bro zagrałem na ropie pod moje ustawienia wskaźnikowo-wykresowe. Wnioski: koszt jednego konia podobny a jak bym w tym momencie kończył grę to mam 8 tyś do przodu - kto dzisiaj na FW jednym konikiem osiągnął taki wynik ?
Jezeli mozezz tyle zarobic to znaczy zemozesz tez tyle stracic. Proste jak budowa cepa
Pewnie że tak. Nie wiem tylko co to ma wspólnego z moim porównaniem Fw do ropy ?
ryztyz napisał(a):Roja bis napisał(a):ryztyz napisał(a):Roja bis napisał(a):Ja na FW chyba już nie wrócę - dzisiaj na testowym TMS Bro zagrałem na ropie pod moje ustawienia wskaźnikowo-wykresowe. Wnioski: koszt jednego konia podobny a jak bym w tym momencie kończył grę to mam 8 tyś do przodu - kto dzisiaj na FW jednym konikiem osiągnął taki wynik ?
Pewnie że tak. Nie wiem tylko co to ma wspólnego z moim porównaniem Fw do ropy ?
Jak rozumoem dotkliwie ucierpiales grajac na fw gdzie lewar jest 20:1. Jak rozumiem lewar na ropie jest duzo wiekszy i granie tam obarczone jest duzym ryzykiem. Chodzi mi o to ze zmiana aktywa na ktorym sie gra nic nie zmieni poki sie nad soba nie zastanowi dlaczego tak sie dzieje ze przegrywam. Gra na demo to igraszka w stosunku do tego jak sie gra na swoich poeniadzach ale to juz wiesz. Ofkors powodzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości