Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):PKOBP poszedł ładnie do góry zgodnie z przewidywaniami.
prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):PKOBP poszedł ładnie do góry zgodnie z przewidywaniami.
Dobrałeś taniej te eL na W20?
karnak napisał(a):prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):PKOBP poszedł ładnie do góry zgodnie z przewidywaniami.
Nie, drożej.
Ważne, że rośnie.
Co tak mnie przepytujesz? Zarabiasz na tym?
prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):PKOBP poszedł ładnie do góry zgodnie z przewidywaniami.
Nie, drożej.
Ważne, że rośnie.
Co tak mnie przepytujesz? Zarabiasz na tym?
Nie, mam eS, ale kibicuję Ci, bo zamierzam dobrać wyżej.
prezes102 napisał(a):I moje eS z dziś zarabia już! Za to te z piątku (jeszcze) na minusie...
Porzućcie nadzieje, lecimy w przepaść!
ryztyz napisał(a):po takich spadkach przez ostatnie 2 tygodnie doszliśmy do momenty gdzie jest wielki strach przed wzrostami-że znowu będą zasypane-to jest najlepsze otoczenie dla powolnych ale konsekwentnych wzostów
jacek2978 napisał(a):prezes102 napisał(a):I moje eS z dziś zarabia już! Za to te z piątku (jeszcze) na minusie...
Porzućcie nadzieje, lecimy w przepaść!
dostales odpowiedz od LEMA w sprawie tych stopow skoro byla luka w dol na otwarciu?
inwestor napisał(a):ryztyz napisał(a):po takich spadkach przez ostatnie 2 tygodnie doszliśmy do momenty gdzie jest wielki strach przed wzrostami-że znowu będą zasypane-to jest najlepsze otoczenie dla powolnych ale konsekwentnych wzostów
Skąd masz informacje o wielkim strachu? Pozycjonowanie funduszy i wielkich graczy na światowych giełdach w ogromnej większości jest na L. Nikt się nie boi krachu. Nawet na bitcoinie jest optymizm, że to tylko korekta.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości