Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Skorupa napisał(a):Rentowność 10 letnich obligacji USA na nowych szczytach. Co warto zauważyć to szybszy wzrost rentowności dwuletnich obligacji USA. W rok rentowności dziesięcioletnich urosły o 65%, podczas gdy dwuletnich o 90%.
Złoto, frank, jen rosną.
argentarius napisał(a):Skorupa napisał(a):Rentowność 10 letnich obligacji USA na nowych szczytach. Co warto zauważyć to szybszy wzrost rentowności dwuletnich obligacji USA. W rok rentowności dziesięcioletnich urosły o 65%, podczas gdy dwuletnich o 90%.
Złoto, frank, jen rosną.
Czyli wniosek jest taki, że ten ruch do góry to tylko korekta, czy dobrze ciebie rozumiem? Jeśli dobrze to tym bardziej jestem przekonany do dużego S
Skorupa napisał(a):
Według mnie ten ruch do góry to tylko korekta korekty. Czyli moim zdaniem w krótkim terminie czekają nas spadki, a w długim wzrosty.
Mieczyslaw_M napisał(a):http://ifutures.pl/download/file.php?id=16303&mode=view
Tego dnia wajcha została przestawiona na stałe. Wszystka kasa w zielonego. Oczywiście nie będzie tak prosto spadało. Całkiem prawdopodobne, że zakryją lukę. Ale akcje, towary, krypto to wszystko reanimacja trupów. W zał. gold.
prezes102 napisał(a):To, co Skipper wszystko na otwarcie. Ciekawe, kto ma Es i ile, bo na pewno będzie wywalal.
Skipper napisał(a):prezes102 napisał(a):To, co Skipper wszystko na otwarcie. Ciekawe, kto ma Es i ile, bo na pewno będzie wywalal.
Na otwarcie to wywaliłem połowe L .
prezes102 napisał(a):Skipper napisał(a):prezes102 napisał(a):To, co Skipper wszystko na otwarcie. Ciekawe, kto ma Es i ile, bo na pewno będzie wywalal.
Za szybko, Miś jeszcze dobrał, będzie wyżej, ja mam TP1 238x. Czekam. A jak zejdą poniżej 236x, to jeszcze dobiorę eL.
prezes102 napisał(a):Skipper napisał(a):prezes102 napisał(a):To, co Skipper wszystko na otwarcie. Ciekawe, kto ma Es i ile, bo na pewno będzie wywalal.
Za szybko, Miś jeszcze dobrał, będzie wyżej, ja mam TP1 238x. Czekam. A jak zejdą poniżej 236x, to jeszcze dobiorę eL.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości