Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Abbasadore napisał(a):A co powiecie na taki fraktal? Dolar osłabia się przy znacznym spadku wig20, wolument był niski na ostatnich spadkach, wygląda jakby miał zmienić się kierunek...
Skipper napisał(a):Abbasadore napisał(a):A co powiecie na taki fraktal? Dolar osłabia się przy znacznym spadku wig20, wolument był niski na ostatnich spadkach, wygląda jakby miał zmienić się kierunek...
jestem za , szykuje sie sygnał K na dziennym i tygodniowym .
ryztyz napisał(a):Skipper napisał(a):Abbasadore napisał(a):A co powiecie na taki fraktal? Dolar osłabia się przy znacznym spadku wig20, wolument był niski na ostatnich spadkach, wygląda jakby miał zmienić się kierunek...
Moglbus pokazac sygnal K na tygodniowym?
I na dziennym?
Jak dla mnie mogliby zejsc pod 2376 na dluzej czlii w okolice 2355 rysuja wtedy dywergole na dziennym i mozliwe dluzsze odbicie. Poki tego nie ma to patrze w dol. Ewentualne wybicie strefy 2420-27 zmieni moja optyke
Skipper napisał(a):ryztyz napisał(a):Skipper napisał(a):Abbasadore napisał(a):A co powiecie na taki fraktal? Dolar osłabia się przy znacznym spadku wig20, wolument był niski na ostatnich spadkach, wygląda jakby miał zmienić się kierunek...
I na dziennym?
Jak dla mnie mogliby zejsc pod 2376 na dluzej czlii w okolice 2355 rysuja wtedy dywergole na dziennym i mozliwe dluzsze odbicie. Poki tego nie ma to patrze w dol. Ewentualne wybicie strefy 2420-27 zmieni moja optyke
Ok. Czyli nic sie nie szykuje. Brak sygnalu na week i day... jeszcze troszke w d ol u zobaczymy. Dzisaj dzien w ktorym i podaz i popyt jest aktywntmy. Zobaczymy czy 2355 zatrzyma
Wybacz ale to są tajemne techniki zdobyte przez 20 lat doświadczenia na GPW i nie mam zamiaru się tutaj publicznie z nimi dzielić
Skipper napisał(a):ryztyz napisał(a):Skipper napisał(a):Abbasadore napisał(a):A co powiecie na taki fraktal? Dolar osłabia się przy znacznym spadku wig20, wolument był niski na ostatnich spadkach, wygląda jakby miał zmienić się kierunek...
I na dziennym?
Wybacz ale to są tajemne techniki zdobyte przez 20 lat doświadczenia na GPW i nie mam zamiaru się tutaj publicznie z nimi dzielić
Mieczyslaw_M napisał(a):Bessa nabiera rumieńców.
Mieczyslaw_M napisał(a):Nasi wiją się jak piskorz aby za bardzo nie spadało. Gra idzie w zielone.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości