Szkolenia - zarządzanie, marketing itp.

Moderator: bono

Szkolenia - zarządzanie, marketing itp.

Postprzez kajko » 2014-08-14, 18:22

Witam,
od jakiegoś czasu interesuję się tematem finansów i marketingu. Studia mam luźno powiązane z tematem (ekonomia), jednak chciałbym się dokształcić z nastawieniem na praktykę. Znacie może jakieś firmy oferujące szkolenia w tematach takich jak zarządzanie, marketing, fundusze unijne?

Oczekuję:
- jak wspomniałem, nastawienia na PRAKTYKĘ,
- żebym nie musiał dojeżdżać zbyt daleko z zachodu Polski,
- w miarę aktualnego programu nauki adekwatnego do obecnych trendów na rynku.

Jeżeli chodzi o finanse, czy termin to jestem raczej dyspozycyjny i otwarty na różne oferty.
Możecie coś polecić?

Z góry dzięki :)
Awatar użytkownika
kajko

Dołączenie: 2013-03-16, 00:21

Re: Szkolenia - zarządzanie, marketing itp.

Postprzez bosanova » 2014-08-26, 22:16

A może zamiast szkolenia warto w jakieś studia podyplomowe zainwestować?

Jeśli chodzi o szkolenia to nic tylko efs.gov.pl mogę polecić - może tam coś znajdziesz z zakresu tematyki unijnej. Jeśli nie to może popytaj w Urzędzie Pracy bądź innym ośrodku samorządowym - często organizują szkolenia jednakże aż tak bardzo ich nie nagłaśniają.
bosanova

Dołączenie: 2013-02-25, 11:49

Postprzez Aska85 » 2015-04-01, 09:41

Lepiej iść na szkolenie w którym będziesz normlanie pracować i działać. Natomiast szkoła podyplomowa to tylko teoria która w niczym nie pomaga.
Aska85

Dołączenie: 2015-04-01, 09:02

Postprzez gibka_gazela » 2015-04-11, 22:40

Najlepiej połączyć szkołę ze szkoleniami. Praktyczna nauka jest najważniejsza, ale papierek zawsze się przyda
gibka_gazela

Dołączenie: 2015-04-10, 02:20

Postprzez ASlA » 2016-03-17, 09:33

Może literatura i kursy internetowe? Myslę, że to był by dobry pomysł.
ASlA

Dołączenie: 2016-03-17, 09:30
Miejscowość: Radom

Postprzez 1dorota » 2016-12-23, 22:48

Studia podyplomowe to bardzo dobry pomysł. Wyższa Szkoła Bankowa ma bardzo ciekawą ofertę jeśli chodzi o studia podyplomowe http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-podyplomowe Chcąc studiować zarządzanie mamy do wyboru kilkanaście kierunków. Ciekawymi wydają się studia: Symulator Biznesu – Strategia, Sprzedaż, Marketing, Finanse - studia w formie grywalizacji. Opierają się one na komputerowych symulacjach rynkowych. Studia przekazują wiedzę z zakresu Finansów, Sprzedaży, Strategii i Marketingu.
Innym ciekawym kierunkiem jest Tworzenie i rozwój start-upów. Wielu ludzi marzy o założeniu własnej firmy ale nie wie jak. Te studia podyplomowe mają na celu przygotowanie do podjęcia takiej decyzji. Uczą jak szukać pomysłu na własną firmę, założyć ją i osiągnąć sukces w biznesie :)
1dorota

Dołączenie: 2016-12-23, 22:09

Postprzez fuksja123 » 2018-02-23, 13:26

Strona poświęcona tematyce szkoleń z różnych dziedzin. Każdy znajdzie to, czego szuka. Znajdują się tu zarówno firmy oferujące szkolenia z różnych dziedzin, jak i w pełni wyposażone sale szkoleniowe do wynajęcia na terenie całej Polski, w dużych i małych miastach. Możliwość rezerwacji sali i szkolenia w dogodnych terminach.
https://rezerwacjaszkolen.pl/
fuksja123

Dołączenie: 2018-01-22, 15:21

Postprzez fuksja123 » 2018-03-02, 16:08

ciekawe artykuły znajdziecie tutaj https://salekonferencyjne.edu.pl/
To stroa poświęcone szeroko pojętemu tematowi szkoleń, czyli jak zorganizować szkolenie, jaką salę wybrać na co zwracać największą uwagę.
fuksja123

Dołączenie: 2018-01-22, 15:21

Postprzez pola89 » 2022-02-04, 15:03

Dzisiaj jest wiele możliwości na to, żeby pogłębiać swoją wiedzę i rozszerzać horyzonty. Wiem, bo przykładowo ja sama teraz znalazłam dla siebie u firmy Human Skills ciekawe oferty szkoleniowe. Chociażby interesuje mnie szkolenie z negocjacji , które dzisiaj się naprawdę przydaje.
pola89

Dołączenie: 2021-12-15, 19:25

Powróć do Szkolenia, konferencje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości