W tym miesiącu możliwe jest rozstrzygnięcie w sprawie inwestycji w energetykę jądrową. Wszystkie nasze analizy pokazują, że w tym kierunku musimy pójść – powiedział minister Tchórzewski podczas Welconomy Forum w Toruniu.
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
W tym miesiącu możliwe jest rozstrzygnięcie w sprawie inwestycji w energetykę jądrową. Wszystkie nasze analizy pokazują, że w tym kierunku musimy pójść – powiedział minister Tchórzewski podczas Welconomy Forum w Toruniu.
Cierpial76 napisał(a):Nie chce za bardzo spadać. Będzie rosnąć?
Skipper napisał(a):sygnał Sprzedaży na dziennym
ryztyz napisał(a):Jak na trojke w dół to dynamiki nie ma zatem to nie trojka. Obroty mega jak na kasowy wiec popyt nie spi. Wychodze z ES.
Cierpial76 napisał(a):ryztyz napisał(a):Jak na trojke w dół to dynamiki nie ma zatem to nie trojka. Obroty mega jak na kasowy wiec popyt nie spi. Wychodze z ES.
Obróć się na L
ryztyz napisał(a):z L tez wyszedlem już
chyba koniec odbicia słabo jednak to wyglada przy tym obrocie chyba beda kosic w dół,
Skipper napisał(a):wytłumaczy mi ktoś proces rolowania kontraków ?
mam zamknąć na starej serii i otworzyć na nowej .
Rozumiem że przy 10 kontraktach to nie problem ale jak np rolować 500 sztuk ?
jacek2978 napisał(a):Skipper napisał(a):wytłumaczy mi ktoś proces rolowania kontraków ?
w czym problem zamknac 50 i otworzyc 50 sukcesywnie po 50 sztuk
Skipper napisał(a):jacek2978 napisał(a):Skipper napisał(a):wytłumaczy mi ktoś proces rolowania kontraków ?
w zleceniach widzę że latają 500 , obie strony się dogadują ?
jacek2978 napisał(a):Skipper napisał(a):jacek2978 napisał(a):Skipper napisał(a):wytłumaczy mi ktoś proces rolowania kontraków ?
w zleceniach widzę że latają 500 , obie strony się dogadują ?
to jeden duzy gracz ktory gra na dwa fronty z kapitalem kilku mld mozna robic cuda na gpw
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości