Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
gerhard napisał(a):0,5 litra przepalanki gˇralskiej jak kto mi to poznaczy falkami
LeM napisał(a):Oznaczenie ostatnich falek jest banalne. To ewidentny trˇjfalowy ruch korekcyjny. Problemy nastrŕcza mi jedynie oznaczenie fal w ca?ym ruchu spadkowym.
Jedna z wersji to prezentowana dotychczas, ktˇra mˇwi o zako˝czeniu ca?ego pierwszego impulsu. W tej wersji kilka rzeczy jednak mi siŕ nie podoba. Np obecne odbicie jest troche za s?abe aby byŠ fal? tego rzŕdu co ii niebieskie. Poza tym rozpisanie ostatniej piatki (5 czerwone) spadkowej jest doŠ naci?gane.
Mam tez hipoteze, ktˇra ustawia szczyt tam gdzie powinien byŠ czyli na szczycie (na razie nie mam czasu aby rozpisaŠ wczesniejsze fale), a ruch spadkowy rozpisuje na fale rˇ?nych rzŕdˇw. Oznaczenia samego ruchu spadkowego nabieraja wtedy sensu (robilibyÂmy dopiero fale 4 rˇ?owe)
Inn? hipotez? jest ta sugerowana przez tulku czyli korekcyjna czwˇrka jako fala z?o?ona ale to musze sprawdziŠ w weekend
tomiy napisał(a):Jeszcze jest jedna mozliwosc z twojego w20.png - tam gdzie wstawiles zielone V moze byc dopiero III, a caly ten ruch od 3548 jest IV-ka i czeka nas jeszcze V w dol
adamlee napisał(a):Wszyscy juz sie rozpisuj? o wzrostach a DJ dochodzac do 61,2% ostatniej fali spadkowej juz zawrocil i spadl 200 pkt. Dla naszego rynku, ktˇry dzis fatalnie sie zachowywal to nie najlepsza wiadomosc tym bardziej, ?e europa zostala wyciagnieta na maxy i jutro musi oddac te wzrosty no chyba, ze cos sie wydarzy innego.
LeM napisał(a):tomiy napisał(a):Jeszcze jest jedna mozliwosc z twojego w20.png - tam gdzie wstawiles zielone V moze byc dopiero III, a caly ten ruch od 3548 jest IV-ka i czeka nas jeszcze V w dol
wtedy iv zielona zachodzi?aby na i zelone wiŕc odpada
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość