Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):... na razie uwazam ze ten wyskok to cos wiecej. Do tego czekali na ostatnie 15 minut na wyskok zeby wszystkich zaskoczyc- nieprzypadkowe to bylo. ...
argentarius napisał(a):Ryztyz! jaki masz target dla L?
ryztyz napisał(a):Jacek Rzezniczek napisał "agresywne podejście kapitału zagranicznego"
szkoda że nie dodał że zazwyczaj jest równie agresywne zejście tegoż samego kapitału:)"
argentarius napisał(a):I co Rytyz, żałujemy teraz że za wcześniej wyszliśmy z L. Wiem, można było tyle zarobić. Cholera, ale to była taka sytuacja, ze za bardzo nie wiedziałem jaki dac target profit. Teraz żałuję.
argentarius napisał(a):I co Rytyz, żałujemy teraz że za wcześniej wyszliśmy z L. Wiem, można było tyle zarobić. Cholera, ale to była taka sytuacja, ze za bardzo nie wiedziałem jaki dac target profit. Teraz żałuję.
jacek2978 napisał(a):ryztyz napisał(a):Jacek Rzezniczek napisał "agresywne podejście kapitału zagranicznego"
szkoda że nie dodał że zazwyczaj jest równie agresywne zejście tegoż samego kapitału:)"
na temat PKN dwa dni temu napisal ze wchodzi w nowa fale spadkowa od jego slow urosl 4 %
ryztyz napisał(a):argentarius napisał(a):I co Rytyz, żałujemy teraz że za wcześniej wyszliśmy z L. Wiem, można było tyle zarobić. Cholera, ale to była taka sytuacja, ze za bardzo nie wiedziałem jaki dac target profit. Teraz żałuję.
troche zal ale co zrobic-trzeba grac.
wg mnie jestesmy w arcywaznym punkcie-podejscie wg mnie zbyt pionowe i ma na celu wykiwanie graczy. Dzisiejsza sesja ma mega znaczenie dla dalszego kierunku
ten cel o którym rano pisałem 2280 osiagniety zbyt szybko i raczej zbyt wczesnie godzinowo (w sensie pory dnia) jeszcze 4,5h sesji i w mojej opini na ta chwile zrobimy niezlego knota górnego a byk zostanie pozamiatany.
Grajmy co widzimy- a widzę wyprzedanie i jestesmy na kresce spadkowej można róbować ES
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości