Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Skipper napisał(a):Wygląda na kontrolowane zejście -LOP rośnie , zamiana es na L po 2306
Skipper napisał(a):Wygląda na kontrolowane zejście -LOP rośnie , zamiana es na L po 2306
andy napisał(a):z reguły pełnia i nów są dniami zwrotnymi, ale też zdarzają się odstępstwa.
argentarius napisał(a):Generalnie sytuacja przedstawia sie nastepujaco: na 2306 mielismy równość, na 2303 mieliśmy dawny opór w postaci fibo i teraz cena powróciła do niego. Niewątpliwie na tym poziomie uwidocznił sie popyt i tylko pytanie czy będzie on wystarczajaco duży. Z drugiej strony mamy godzinowy RGR z zasiegiem do 2291. Mój stoplos dla pozycji długich gdzieś pod tym poziomem. Zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie. Boję się!
prezes102 napisał(a):Dla mnie to zrobili fałszywe wybicie z tym 23xx, nabili ludzi w akcji i pozbyli się kolejnych transzy OFE Teraz dopiero wracamy do trendu i szukamy kolejnego celu, gdzieś tam na 21xx. U mnie wór S.
Skipper napisał(a):argentarius napisał(a):Generalnie sytuacja przedstawia sie nastepujaco: na 2306 mielismy równość, na 2303 mieliśmy dawny opór w postaci fibo i teraz cena powróciła do niego. Niewątpliwie na tym poziomie uwidocznił sie popyt i tylko pytanie czy będzie on wystarczajaco duży. Z drugiej strony mamy godzinowy RGR z zasiegiem do 2291. Mój stoplos dla pozycji długich gdzieś pod tym poziomem. Zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie. Boję się!
KUPUJ jak czujesz strach , sprzedawaj gdy czujesz CHCIWOŚĆ
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości