Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):Bardzo mnie wkurzyli tym fixingiem :)
Zobaczymy co jutro zazwyczaj takie fixy trzeba odchorowac nastepnego dnia
jacek2978 napisał(a):ryztyz napisał(a):Bardzo mnie wkurzyli tym fixingiem :)
Zobaczymy co jutro zazwyczaj takie fixy trzeba odchorowac nastepnego dnia
A co masz na myśli? Bo ja innej opcji nie widzę jak S
jacek2978 napisał(a):Dziś szczęśliwy dzień dla S
andy napisał(a):zakres 2185-2177 ,2177-to cel z rgr oraz z formacji 121, liczę że zadziałają i może to będzie dołek na pełni?
andy napisał(a):zakres 2185-2177 ,2177-to cel z rgr oraz z formacji 121, liczę że zadziałają i może to będzie dołek na pełni?
jacek2978 napisał(a):andy napisał(a):zakres 2185-2177 ,2177-to cel z rgr oraz z formacji 121, liczę że zadziałają i może to będzie dołek na pełni?
Ja w cuda nie wierzę w jakieś pełnię widać że jest bardzo źle z kapitałem na naszym gpw i spokojnie powinni spadać w okolice dołka 1700 okolice
ryztyz napisał(a):jacek2978 napisał(a):andy napisał(a):zakres 2185-2177 ,2177-to cel z rgr oraz z formacji 121, liczę że zadziałają i może to będzie dołek na pełni?
Ja w cuda nie wierzę w jakieś pełnię widać że jest bardzo źle z kapitałem na naszym gpw i spokojnie powinni spadać w okolice dołka 1700 okolice
wszystko sie rozchodzi o horyzont, jesli grasz srednio lub dlugoterminowo to masz racje i pewnie znajdziemy sie na 2060 moze nizej,
ja gram krotkoterminowo (intraday) i obecnie sadze ze jest szansa na jakies podbitke mniejsza lub wieksza
Skipper napisał(a):ryztyz napisał(a):jacek2978 napisał(a):andy napisał(a):zakres 2185-2177 ,2177-to cel z rgr oraz z formacji 121, liczę że zadziałają i może to będzie dołek na pełni?
wszystko sie rozchodzi o horyzont, jesli grasz srednio lub dlugoterminowo to masz racje i pewnie znajdziemy sie na 2060 moze nizej,
ja gram krotkoterminowo (intraday) i obecnie sadze ze jest szansa na jakies podbitke mniejsza lub wieksza
czekamy na info po ile odkupiłeś
robste2377 napisał(a):Sesja trwa ,więc jeszcze wszystko możliwe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość