Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):witam ,pytanie do fachowców ,jak zmienić czarne tło wykresu na białe tło ,dzięki
argentarius napisał(a):Na razie idzie książkowo.
andy napisał(a):Incognito,mam n.p. taki wykres i chce zmienić tlo ,jestem słabiutkim komputerowcym czy możesz mi krok po kroku napisać co mam zrobić , będę wdzięczny za dobry uczynek ,dzięki
topix napisał(a):argentarius napisał(a):Na razie idzie książkowo.
Ciężko się nie zgodzić. Nie wykluczam jeszcze jakiegoś strząśnięcia ostatnich niedowiarków (w krótszych interwałach brakuje czegoś w dół) ale powoli można rozglądać się za korektą up z obecnych okolic 50 %. Pozostaje czekać na potwierdzenie i wchodzić albo jak kto woli łapać siekierę z rozsądnym stopem żeby łap nie pourywało w razie 61,8 ;)
zdrówka
Topix
Do momentu powrotu ponad ten poziom można oczekiwać utrzymania tendencji spadkowej. W układzie oscylatorów po środowej coraz bliżej do pierwszych sygnałów wyprzedania, choć o potencjalnych sygnałach kupna za jeszcze zbyt wcześnie mówić. Również średnie kroczące utrzymują wcześniej wygenerowane sygnały sprzedaży. Aktualną strategią jest zajmowanie pozycji długich.
jacek2978 napisał(a):lecimy dalej w dol 2130 dzis
ryztyz napisał(a):poszła 5 w dół, osiagneli 50% fibo dużej hossy i stad jakas krotkoterminowa odbitka moze pojsc
moze na 2185
zagralem L po 2152
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości