Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):mi to na razie wyglada na jakas swego rodzaju fixingowa pulapke na miski
ryztyz napisał(a):...również pod cofniecie na sp500 bo tam rsi godzinowe to 79...
prezes102 napisał(a):Porzućcie te swoje marzenia o S. Teraz to L rozdaje karty.
prezes102 napisał(a):Porzućcie te swoje marzenia o S. Teraz to L rozdaje karty.
argentarius napisał(a):Czy nie robimy 5 tej fali?
argentarius napisał(a):Siła z rynku aż bije. Jak tam eliotowcy, załóżmy że idziemy do góry to którą falę robimy? Pytam się na poważnie.
ryztyz napisał(a):argentarius napisał(a):Siła z rynku aż bije. Jak tam eliotowcy, załóżmy że idziemy do góry to którą falę robimy? Pytam się na poważnie.
jak dla mnie kończymy impuls dużej korekty A od szczytu 265x ( czyli fala A to ruch 2146 do 2285)
powinna lada chwila pojawić się B i zejsc do 2246
potem duże C z zasiegiem 238x
jak bedzie nie wiadomo bo równie dobrze mogą spuścić rynek nie patrzac na zadne fale:)
ryztyz napisał(a):argentarius napisał(a):Siła z rynku aż bije. Jak tam eliotowcy, załóżmy że idziemy do góry to którą falę robimy? Pytam się na poważnie.
jak dla mnie kończymy impuls dużej korekty A od szczytu 265x ( czyli fala A to ruch 2146 do 2285)
powinna lada chwila pojawić się B i zejsc do 2246
potem duże C z zasiegiem 238x
jak bedzie nie wiadomo bo równie dobrze mogą spuścić rynek nie patrzac na zadne fale:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości