Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
argentarius napisał(a):Pozbyłęm się L. Snifer, Rytyz mnie przestraszyli. Mam potwierdzenie od Prezesa, skoro on mówi o wzrostach, to ja wyszedłem z L
andy napisał(a):czekam na zamianę na S na 1:1=2294 /będzie przed ,czy za ta granicą?/
andy napisał(a):Sniffer, jak widzisz z wpisów jestem od 2283 na S
andy napisał(a):imo, jeżeli gruby będzie chciał trochę zarobić to spadamy do 2246-2236, jeżeli będzie chciał wejść na swoje to 2200-2211, potem rośniemy do piątku
prezes102 napisał(a):andy napisał(a):imo, jeżeli gruby będzie chciał trochę zarobić to spadamy do 2246-2236, jeżeli będzie chciał wejść na swoje to 2200-2211, potem rośniemy do piątku
Grooby ma eL i nie pozwoli na to, żeby oddać Misiowi choćby 10 punktasów. Nie spadnie mu ani jedna chrupka, ani jedna...
ryztyz napisał(a):prezes102 napisał(a):andy napisał(a):imo, jeżeli gruby będzie chciał trochę zarobić to spadamy do 2246-2236, jeżeli będzie chciał wejść na swoje to 2200-2211, potem rośniemy do piątku
Grooby ma eL i nie pozwoli na to, żeby oddać Misiowi choćby 10 punktasów. Nie spadnie mu ani jedna chrupka, ani jedna...
takie to zyczeniowe-nie wiesz co ma gruby
rolowanie było na poziomach 234x
a minima mielismy 2146
gruby nie miał L-może przez ostatnie dwa miechy sie przekrecał ale któż to wie-
trafienie co duży podmiot ma to jest jak rzut monetą-może trafisz-moze nie
patrzac na wykres wskaxniki i inne pierdy granie obecnie L ma mały potencjał zysku do ryzyka
Skipper napisał(a):LOP spadł o 1000 pozycji
prezes102 napisał(a):andy napisał(a):imo, jeżeli gruby będzie chciał trochę zarobić to spadamy do 2246-2236, jeżeli będzie chciał wejść na swoje to 2200-2211, potem rośniemy do piątku
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości