Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Może to zrobić albo już wkrótce, odbijając się w okolicy 2070, albo nieco niżej - od strefy 2040-50. Trzeba też się liczyć z odbiciem jeszcze niżej - w pobliżu rejonu 2000.
Skipper napisał(a):dla humoru :Może to zrobić albo już wkrótce, odbijając się w okolicy 2070, albo nieco niżej - od strefy 2040-50. Trzeba też się liczyć z odbiciem jeszcze niżej - w pobliżu rejonu 2000.
typowy analityk :)
sniffer napisał(a):
krytykować jest prosto ... zapraszam do wyrażenia założenia do gry : online
pozdrawiam
sniffer
sniffer napisał(a):Skipper napisał(a):dla humoru :Może to zrobić albo już wkrótce, odbijając się w okolicy 2070, albo nieco niżej - od strefy 2040-50. Trzeba też się liczyć z odbiciem jeszcze niżej - w pobliżu rejonu 2000.
typowy analityk :)
pozdrawiam
sniffer
argentarius napisał(a):sniffer napisał(a):
pozdrawiam
sniffer
W sumie dawno doszedłem już do wniosku, że grę trzeba maksymalnie upraszczać. Mam w głowie paręnaście schematów gry i w okół nich się obracam. Kiedyś używałem skomplikowanych narzędzi, ale z czasem zredukowałem to wszystko sobie, do tych schematów. Pozdrawiam
Skipper napisał(a):
ja tutaj naprawde nie muszę nic udowadniać , wczoraj opisałem swoje spojrzenie na rynek wg elliota.
korekta nieregularna ABC gdzie C ma V fali i obecnie kreślimy IV w piątej fali .
także jeszcze raz zaliczmy górkę , dno i petarda do góry > 2600
Skipper napisał(a):wklejam jeszcze raz:korekta nieregularna ABC gdzie C ma V fali i obecnie kreślimy IV w piątej fali .
także jeszcze raz zaliczmy górkę , dno i petarda do góry > 2600
Zapisać , zapamiętać 500 pkt do wziecia na jesieni
andy napisał(a):Sniffer to jest nas już dwóch/ ISPAQ/, z tym że na kontraktach zawsze jadę na aktualnej serii
andy napisał(a):Sniffer, a FW20WS?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości