Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
jacek2978 napisał(a):test 2 tys w tygodniu?
Skipper napisał(a):Może jak pisze Lem jakoś dociągniemy do czwartku na tym odbiciu i pozniej pierduut w dół.
sniffer napisał(a):Skipper napisał(a):Może jak pisze Lem jakoś dociągniemy do czwartku na tym odbiciu i pozniej pierduut w dół.
podbicie zakończyło się na wskazanym 38,2 fibo w20 - dwukrotny test
czas na kierunek 2083 , w drodze na nowe dołki
pozdrawiam
sniffer
Skipper napisał(a):sniffer napisał(a):Skipper napisał(a):Może jak pisze Lem jakoś dociągniemy do czwartku na tym odbiciu i pozniej pierduut w dół.
pozdrawiam
sniffer
przyznam że Twoja forma wypowiedzi ma coś z naganiania i myślenia życzeniowego
sniffer napisał(a):Skipper napisał(a):sniffer napisał(a):Skipper napisał(a):Może jak pisze Lem jakoś dociągniemy do czwartku na tym odbiciu i pozniej pierduut w dół.
pozdrawiam
sniffer
przyznam że Twoja forma wypowiedzi ma coś z naganiania i myślenia życzeniowego
naprawdę zabawny jesteś ... życzeniowo ? naganiam ?
życzę każdemu podobnej "siły perswazji"
pozdrawiam
sniffer
Skipper napisał(a):" czas na kierunek 2083 , w drodze na nowe dołki"
sniffer napisał(a):Skipper napisał(a):" czas na kierunek 2083 , w drodze na nowe dołki"
rozumiem że to ma być forma krytyki - po wyskoku kursu o kilka pkt nad close piątkowe ...
no cóż , skoro każde podbicie kursu o więcej jak 10-15pkt traktujesz jako negację założenia które jest dla mnie wiodącym od miesięcy to rzeczywiście , czas ograniczyć aktywność w tym miejscu.
pozdrawiam
sniffer
Skipper napisał(a):sniffer napisał(a):Skipper napisał(a):" czas na kierunek 2083 , w drodze na nowe dołki"
Wszyscy wiemy gdzie index będzie za miesiąc ...
sniffer napisał(a):Skipper napisał(a):sniffer napisał(a):Skipper napisał(a):" czas na kierunek 2083 , w drodze na nowe dołki"
Wszyscy wiemy gdzie index będzie za miesiąc ...
To bardzo ciekawe , bo ja akurat nie wiem. Chętnie się dowiem zatem jeśli już posiadasz tą wiedzę , myślę że reszta uczestników forum również chętnie się dowie ... zatem ?
pozdrawiam
sniffer
Skipper napisał(a):
To bardzo ciekawe , bo ja akurat nie wiem. Chętnie się dowiem zatem jeśli już posiadasz tą wiedzę , myślę że reszta uczestników forum również chętnie się dowie ... zatem ?
pozdrawiam
sniffer
Skipper napisał(a):
większości grających na ifutures interesuje jednak najbardziej depo na koniec dnia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości