Zapraszam do komentowania poniedziałku na miejscowym bananie.
zdrówka
Topix
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
argentarius napisał(a):A tak w ogóle nie zauważyłem aby zaćmienie na mnie jakoś wpłynęło, tak samo dokonuję transakcji jak wcześniej, tak samo się czuję. Nie widzę różnicy w mojej osobowości pomiędzy okresem przed zaćmieniem i po zaćmieniu
argentarius napisał(a):A tak w ogóle nie zauważyłem aby zaćmienie na mnie jakoś wpłynęło, tak samo dokonuję transakcji jak wcześniej, tak samo się czuję. Nie widzę różnicy w mojej osobowości pomiędzy okresem przed zaćmieniem i po zaćmieniu
ryztyz napisał(a):Licze ze za niedlugo zobaczymy jeszcze jedna noge w dol w okolice 2261...a moze nizej 223x....
argentarius napisał(a):Powiem wam coś... Zaćmienie chyba jednak działa, wszystko mi sie popie...ło. dzisiaj, zamiast ustawiś stoploss, ustawiłem sell limit i mi sprzedało, potem zamiast odkupić fw to odkupiłem jakis pochodną na wibor 1 miesiac. Generalnie teraz bez pozycji, czekam aby odkupić niżej, ale mam pecha i sie nie doczekam. Jestem wkurzony przez to zaćmienie
Nigdy mi sie tak nie zdarza!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości