Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
sniffer napisał(a):retest 2260/1 zaliczony ... bez powodzenia
w związku z powyższym oczekiwany zasięg powinien zostać zrealizowany : 2216/15
pozdrawiam
sniffer
ryztyz napisał(a):Troche za szybko uznajesz retest za niepowodzenie
Daj troche czasu
Wg mnie zeszlismy zebrac akcje i kontrakty i jeszcze w tym tygodniu lub naeet dzisoaj ruszamy na polnoc.
sniffer napisał(a):rynkowym (akcyjnym/indeksowym) optymistom przypomnę największe zagrożenie jakie czai się za rogiem ...
jeśli mają być wzrosty to powyższe tendencje należy jak najszybciej zneutralizować ... w przeciwnym wypadku czeka nas spory KRACH
pozdrawiam
sniffer
Skipper napisał(a):przecież AT nie działa
sniffer napisał(a):odświeżając AT na NQ.F wskazaną w zeszłą środę należy zwrócić uwagę że zasięgi nie zawsze są realizowane w pełni a wyraźnie zarysowany opór 7414 daje znać o sobie za każdym razem:
w związku z tym można zamknąć pozycję i zapomnieć : AT works !
pozdrawiam
sniffer
ryztyz napisał(a):Mowilem ze AT nie dziala. Trzeba kupowac tanio i sprzedawac drogo.
ryztyz napisał(a):Ktora analiza AT na FW20 sdzisiaj Sniffer Ci weszla. Ja zagralem raz 5 kontraktow po 2256 i wyszedlem ze wszystkich po 73 bez zbednego sledzenia i analizowania. Kupilem tanio sprzedalem drogo. Jestem zarobiony ;)
sniffer napisał(a):ryztyz napisał(a):Mowilem ze AT nie dziala. Trzeba kupowac tanio i sprzedawac drogo.ryztyz napisał(a):Ktora analiza AT na FW20 sdzisiaj Sniffer Ci weszla. Ja zagralem raz 5 kontraktow po 2256 i wyszedlem ze wszystkich po 73 bez zbednego sledzenia i analizowania. Kupilem tanio sprzedalem drogo. Jestem zarobiony ;)
Kolejny raz udało Ci się zarobić na czuja - moje gratulacje , pytanie ile jeszcze razy się uda zanim RAZ się nie uda , ten jeden raz może okazać się znaczący , czego oczywiście nikomu nie życzę.
sniffer
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości