Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):61,8% Fibo i okazja na tanie L. U mnie na full. Teraz na 2 400!!!
prezes102 napisał(a):61,8% Fibo i okazja na tanie L. U mnie na full. Teraz na 2 400!!!
banqrut napisał(a):prezes102 napisał(a):61,8% Fibo i okazja na tanie L. U mnie na full. Teraz na 2 400!!!
Masz ustawiony jakiś stop loss do tego L-a, jak można wiedzieć?
prezes102 napisał(a):banqrut napisał(a):prezes102 napisał(a):61,8% Fibo i okazja na tanie L. U mnie na full. Teraz na 2 400!!!
Nie, po co? Stop lossy są dla małych dziewczynek. Przecież wiadomo, że w piątek zawsze rośnie. Niech no tylko stany Zjednoczone się obudza.
.ryztyz napisał(a):prezes102 napisał(a):banqrut napisał(a):prezes102 napisał(a):61,8% Fibo i okazja na tanie L. U mnie na full. Teraz na 2 400!!!
Nie, po co? Stop lossy są dla małych dziewczynek. Przecież wiadomo, że w piątek zawsze rośnie. Niech no tylko stany Zjednoczone się obudza.
Zeby prezes rak nie pourywalo Ci na depozycie....
ryztyz napisał(a):Prezes...wrociles z plazy?
ryztyz napisał(a):Ja pozamykalem swoje S by miec spokojny weekend za ktory za chwile sie napije;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość