Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
jacek2978 napisał(a):czass na S wyzej niepodciagna
jacek2978 napisał(a):wyzej niepodciagna czas na S
jacek2978 napisał(a):konczy sie paliwo czas na S wyzej niedadza rady
jacek2978 napisał(a):konczy sie paliwo czas na S wyzej niedadza rady
zargo napisał(a):jacek2978 napisał(a):konczy sie paliwo czas na S wyzej niedadza rady
Aktualnie, faktycznie trudna zapora do przejścia, w koszyku na S:
2302 - 101 karnetów
2303 - 363
2304 - 104
2305 - 154
No i jednak o dziwo dotknęli 2305 ...
zargo napisał(a):jacek2978 napisał(a):konczy sie paliwo czas na S wyzej niedadza rady
Aktualnie, faktycznie trudna zapora do przejścia, w koszyku na S:
2302 - 101 karnetów
2303 - 363
2304 - 104
2305 - 154
No i jednak o dziwo dotknęli 2305 ...
Skipper napisał(a):Wy tak na serio dzisiaj się obudziliście jak giełda działa ?
pierwszy dzień - lekkie wzrosty łapaczy spadających noży
drugi dzień - włacza się pierwszy większy kapitał
trzeci dzień - pojawiają się wątpilowości czy zakupy będą kontynuowane.
czwarty dzień - sesja mocy , sprzedający uciekają
piąty dzień - kupują się ci co sprzedali w dniu trzecim
szósty dzień - lekka korekta
itd...
Tym sposobem dolecimy do 2400
andy napisał(a):jak nie debile , to spaczone umysły ,zapraszam kolejnych ,,inteligentów -o szczególnej kulturze osobistej,,,,do oceny psychicznej uczestników tego bloga, robi się ,,mały bankier,,a szkoda.
sniffer napisał(a):Niestety co dzień stwierdzam ( łudziłem się że da się to wyplenić choć TU - o co apelowałem ) że tendencja do obrzucania błotem innych / bez podawania w zamian żadnych argumentów / dominuje. Jaki kraj - taki naród. Szkoda.
Co to kogo obchodzi czy ktoś ma rację czy nie ? po co komuś zaglądać w portfel/depozyt ?
Mamy coś do przekazania - przekazujemy , tyle. Przecież każdy sam umie ocenić czy założenie było trafne czy nie ! Dodatkowo nikt nie namawia nikogo na dany trade.
Oczywiście trolle i hejterzy są wszędzie a ich jedynym celem jest hejt. Uaktywniają się by dogryźć innym gdy jest okazja.
Proponuję zakończyć dyskusję - niech każdy liczy swój portfel sam.
Upały na ukończeniu - oby atmosfera się oczyściła bo można się udusić.
pozdrawiam i powodzenia
sniffer
Skipper napisał(a):szkoda że nie masz tyle honoru by przyznać się do błędu... tylko dalej jakieś grafomaństwo uprawiasz i nazywasz tych co mają rację hejterami , tobie rzeczywiście upały zaszkodziły .. większego hipokryty na tym forum niebyło
żadne przeczucia/rzuty monetą/FALE/INI czy inne voodoo gusła - jedyne czego potrzeba to konsekwencji i cierpliwości - taki banał
czekamy cierpliwie na poziomy 2187/6 - 2 z naciskiem na 2182
sniffer napisał(a):Niestety co dzień stwierdzam ( łudziłem się że da się to wyplenić choć TU - o co apelowałem ) że tendencja do obrzucania błotem innych
sniffer napisał(a):Proponuję zakończyć dyskusję - niech każdy liczy swój portfel sam.
topix napisał(a):sniffer napisał(a):Niestety co dzień stwierdzam ( łudziłem się że da się to wyplenić choć TU - o co apelowałem ) że tendencja do obrzucania błotem innych
Dawniej nikt nie negował stosowanych TU metod i nikomu W TYM MIEJSCU nie narzucał swojego warsztatu czy tam pkt widzenia i było oki. Siłą forum jest różnorodność. Większość zapewne dostrzega a niektórzy alarmują że od jakiegoś czasu robi się TU bankier, ciekawe dlaczego :)sniffer napisał(a):Proponuję zakończyć dyskusję - niech każdy liczy swój portfel sam.
Lepiej późno niż wcale ;)
zdrówka
Topix
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości