Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
jacek2978 napisał(a):moje S zagrozone po takich silnych stanach moga niezla luke zrobic a moze i nie
jacek2978 napisał(a):moje S zagrozone po takich silnych stanach moga niezla luke zrobic a moze i nie
hossafan napisał(a):LOP znowu spada, to raczej nie zwiastuje żadnej sieczki ani w górę ani w dół.
Połowa dużej czarnej z zeszłego tygodnia mocno trzyma byka za pysk póki co. Obroty nadal słabe więc zmiana trendu się nie zapowiada. Obawiam się najgorszego czyli bujania w konsoli przez następne tygodnie
hossafan napisał(a):LOP znowu spada, to raczej nie zwiastuje żadnej sieczki ani w górę ani w dół.
Połowa dużej czarnej z zeszłego tygodnia mocno trzyma byka za pysk póki co. Obroty nadal słabe więc zmiana trendu się nie zapowiada. Obawiam się najgorszego czyli bujania w konsoli przez następne tygodnie
jacek2978 napisał(a):podejrzany ten dynamiczny spadek Mozliwe ze to czyszczenie stopow dlugich i jazda po moje na 2260
ryztyz napisał(a):Ale bedzie sieczka dzis....w dol
Skipper napisał(a):i na fixie ładnie widać że grubaski nie tracą w tym biznesie , 300 koni kupionych po 2187-88 , trudno żeby miał na nich stracić ..
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości