Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):W mojej ocenie jest przed nami 2-3 tygodnie odbicia po czym powrot do spadku.
Stany powinny zakonczyc rok na obecnym poziomie lub odrobinie nizszym.
Koniec roku u Nas powinien byc w miare optymistyczny bo ulica mega zdolowana jest psychicznie rynkiem co widac po marnym Lopie(na poprzedniej serii potrafilo byc 65tys lopu a teraz jest 52)
Zobaczymy ale w mojej ocenie L ma wieksze szanse na zarobek na koniec roku
hossafan napisał(a):ryztyz napisał(a):W mojej ocenie jest przed nami 2-3 tygodnie odbicia po czym powrot do spadku.
Stany powinny zakonczyc rok na obecnym poziomie lub odrobinie nizszym.
Koniec roku u Nas powinien byc w miare optymistyczny bo ulica mega zdolowana jest psychicznie rynkiem co widac po marnym Lopie(na poprzedniej serii potrafilo byc 65tys lopu a teraz jest 52)
Zobaczymy ale w mojej ocenie L ma wieksze szanse na zarobek na koniec roku
Piszesz, że końcówka roku optymistyczna, a jednocześnie, że za 2-3 tygodnie powrót do spadku. To jak w końcu?
Skipper napisał(a):2250 - tam jest położona średnia 200 ,
myśle że to może się zgadzać z poziomem 96,50 dla PKN - maximum IV fali , później ostro w dół
Skipper napisał(a):pierwsze esy na próbę 2220
prezes102 napisał(a):Skipper napisał(a):pierwsze esy na próbę 2220
Będziesz uciekał w podskokach, dziś plus 3, jutro plus 4.
prezes102 napisał(a):Skipper napisał(a):pierwsze esy na próbę 2220
Będziesz uciekał w podskokach, dziś plus 3, jutro plus 4.
prezes102 napisał(a):Wy tu gadu gadu, a tymczasem kolejne maxy! SL nie trzeszczy?
PKN ma się chyba bardzo dobrze, zbliża się do 100 PLN, KGH też.
Ładny trendzik w listopadzie się szykuje.
Ja gram L.
Skipper napisał(a):Euforia , panika ..kończy trend
prezes102 napisał(a):Ze skrajności w skrajność... Widzę, że już wszyscy zapomnieli o strachu przed krachem w USA i o minimach u nas. To ciekawe zjawisko, myślę, że rzeczywiście będzie ta radość z dużej ilości zieleni w poprzednim tygodniu jakiś czas kontynuowana, ale w końcu pani K. powróci, to może być już w poniedziałek, może dopiero w piątek, jednakże ruch będzie tak mocny, że nie każdy zdoła opuścić długie pozycje. Guma i wąskie drzwi.
Dlatego ja już siedzę na S. Cierpliwie czekam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości