W interwałach day dla longa biedy nie ma ale w 1h jak widać za załączonym na wykresie powoli rozglądałbym się za lokalnym przesileniem.
Zapraszam do komentowania czwartku.
zdrówka
Topix
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
topix napisał(a):W interwałach day dla longa biedy nie ma ale w 1h jak widać za załączonym na wykresie powoli rozglądałbym się za lokalnym przesileniem.
Zapraszam do komentowania czwartku.
zdrówka
Topix
prezes102 napisał(a):A gdzie się podział ten piewca ruchu na 1 700 i dramatycznych spadków na LTS i PKN? Liczy zyski?
jacek2978 napisał(a):prezes102 napisał(a):A gdzie się podział ten piewca ruchu na 1 700 i dramatycznych spadków na LTS i PKN? Liczy zyski?
spokojnie prezes niedenerwuj sie Zachowaj zimna krew to tylko kawalki papieru
ja na S trzymam i czekam na zjazd 2030
prezes102 napisał(a):jacek2978 napisał(a):prezes102 napisał(a):A gdzie się podział ten piewca ruchu na 1 700 i dramatycznych spadków na LTS i PKN? Liczy zyski?
A już nie na 1 700? A tak BTW, masz jakiś SL, bo -jak widzisz - dziś też nie będzie spadków...
jacek2978 napisał(a):prezes102 napisał(a):jacek2978 napisał(a):prezes102 napisał(a):A gdzie się podział ten piewca ruchu na 1 700 i dramatycznych spadków na LTS i PKN? Liczy zyski?
A już nie na 1 700? A tak BTW, masz jakiś SL, bo -jak widzisz - dziś też nie będzie spadków...
dobieram ski na wyzszych poziomach taktyka wlasna
a gdzie ten co eksperymentowal ile mozna w ciagu tygodnia wyciaagnac cosik 50% Taka cisza teraz
hossafan napisał(a):Ja bym poczekał jeszcze jakiś podwójny szczyt. Taki silny trend się nie odwróci bez walki.
Skipper napisał(a):PKN to jest sterowiec na polu walki ... dzisiaj bez powodu wali - 4% przy największych obrotach na GPW ...
Elliot zadziałał perfekcyjnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości