Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
topix napisał(a):Mamy 2150 na dole i 2200 u góry - co polegnie pierwsze w tym kierunku zakładamy kontynuację ruchu.
Zapraszam do wpisów.
zdrówka
Topix
ryztyz napisał(a):Przy takiej zmiennosci to jutro rano stany rownie dobrze jak bedzie startowala nasza gpw moze byc na plus 1% i mnie nic takiego nie zdziwi.
Jak dla mnie powinno sie pojawic cos jeszcze w gore wiekszego przed ostatecznym zwyciestwem sprzedajacych
prezes102 napisał(a):ryztyz napisał(a):Przy takiej zmiennosci to jutro rano stany rownie dobrze jak bedzie startowala nasza gpw moze byc na plus 1% i mnie nic takiego nie zdziwi.
Jak dla mnie powinno sie pojawic cos jeszcze w gore wiekszego przed ostatecznym zwyciestwem sprzedajacych
Większość tak pisze, ja widzę jasne sygnały sprzedaży. Większość nie ma racji. Mamy już techniczny sygnał S. Wszystkie systemy również na S. I ja mam S. To kto przeciwko nam?
Skipper napisał(a):sygnał kupna na D1
ryztyz napisał(a):Skipper napisał(a):sygnał kupna na D1
Jezeli eliott ze swoja teoria mial racje to jest szansa ze przed nami duza fala 3.
Mozliwe jeszcze ze to jakas C z zasiegiem na 2320
Pierwszy impuls byl pionowy w gore i ten teztaki bedzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości