Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
topix napisał(a):Obrazek w sam raz na rajd, nie bez korekt przypominam.
Zapraszam do aktywnej polemiki z obrazkiem ;)
zdrówka
Topix
topix napisał(a):Zapraszam do aktywnej polemiki z obrazkiem ;)
Topix
andy napisał(a):wzrost trójka zejście trójka, -to dwie możliwości- rysujemy tr w przypadku fw20 ,natomiast w przypadku wig20 płaska nieregularna.
andy napisał(a):ChalangeFW, prawie wszyscy widzą te rgr-y,nawet w prawym ramieniu jedziemy w górę orgr-em/ z zasięgiem 2360/, ale przecież tr też jest formacją i to mającą zdolność przekształcenia się we flagę. cały ten obecny ruch konsolidacyjny traktuję jako łącznik przed kolejną falą spadkową która już wkrótce przed nami
argentarius napisał(a):Pokazuję to jeszcze raz: Spójrzcie jak niewiele brakuje wig20 do osiagnięcia punktu D w formacji ABCD. Wierzę, że to nastąpi. Co ciekawe punkt D na wykresie tygodniowym zbiega sie z ekstremalnym wykupieniem rynku na interwale tygodniowym (ta niebieska górna wstęga oznacza poziom wykupienia rynku) Mówimy o rynku kasowym wig20. Jeśli nawet wig20 w tym tygodniu nie podejdzie pod 2350 to zrobi to w następnym. Zastanowiłem się, ustawiłem się z moimi S na tym poziomie. Wcześniej sądziłem, że dojdzie wyżej, ale patrząc sie na wykupienie rynku na tygodniowym to powinna być przynajmniej jakaś korekta do dołu. Tak ja to widzę.
ryztyz napisał(a):Dla fanow swieczek polecam spojrzec na ostatnia swieczke godzinowa na fw20 jej wolumen i ksztalt
Wnioski wyciagnac samemu
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości